tiistai 25. helmikuuta 2014

Uusi äitiyspakkaus

Tänään Kela julkaisi uuden äitiyspakkauksen. Itse päätinkin jo ottaa sen rahana, mutta silti piti uteliaana kurkata, mitä uusi pakkaus tuo tullessaan :)

Tässä on päällimmäisenä 2012-2013- pakkaus, ja alla uusi 2014-pakkaus
Kaikki kuvat olen ottanut Kelan sivuilta. http://www.kela.fi/aitiyspakkaus, vanhan pakkauksen kuvan otin aiemmin samasta osoitteesta.


Uusi pakkaus tulee jakoon keväällä, kun vanha on jaettu loppuun. 
Uusi pakkaus sopii mielestäni hieman paremmin pojalle. Toki kaikkia vaatteita voi tytölläkin käyttää,  uutta ensivaikutelmaltaan hieman enemmän poikamainen. Itse kyllä pidän kovasti vihreästä väristä :)
Tämä uusi haalari on selkeästi vaaleampi, mutta jotenkin tykkään tuosta juuri ostamastani pilkullisesta pupuhaalarista enemmän. Kevytvanupuku oravankuvalla on myös söpö, mutta pidän enemmän tuosta pöllöhaalarista. Molemmissa on vetoketju, se on erinomainen juttu. Esikoisen pakkauksessa oli nepillinen kevytvanupuku. Kestovaippoja on kahden sijasta yksi, kahdella imulla.
Sen pitäisi sopia jo kolmekiloisesta lähtien, joten sen saa heti käyttöön. Sellaisen varmasti ostan joltakulta, joka sitä ei ota käyttöön. En ole tots botsin vaippoja koskaan kokeillutkaan. 
Makuupussi on kanssa tosi kiva, mutta eiköhän siitä mun itse päällystetystä tule kanssa hieno, kunhan saan aikaan :)
Hauska lisä on tuo pieni kuolalappu.

Ensisilmäyksellä kaikista kivoimmat tavarat, jotka voisin ostaa kirpparilla vastaan tullessa:

Jotenkin sen fiiliksen vuoksi olisi tehnyt mieli tämä pakkaus ottaa, mutta kuten aikaisemmin totesin, ei sille ole tällä kertaa tarvetta ja laput on jo Kelassa...Paitsi se raskaustodistus, jota kuumeisesti etsin. Jos en tänään löydä, pyydän huomenna neuvolasta uuden. Ja sitten se varmasti löytyykin heti :D Ne toppapuvut ostin seitsemällä eurolla, ja nämä jutut ja kynsisakset varmasti saan 133:lla eurolla. 

Mitä mieltä sinä olet uudesta pakkauksesta?5 kommenttia:

 1. Liityin lukijaksi! Musta aika poikamainen paketti tälle vuodelle. Mutta kotiuttasin kyllä! Ja niin... Tervetuloa meitä seuraamaan tutipuu2012.blogspot.fi =D

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa! Juu ja todennäköisimmin meille olisi kotiutunut tuo 2013-paketti,koska hakemuksia ei olis kauaa voinut pantata

  VastaaPoista
 3. Mä en ihan täysin lämmennyt tähän pakettiin, mut ainahan ei voi miellyttää. Esim just se vanuhaalari oli viime vuoden paketissa mun mielestä paaaljon kivempi, samaten toppapuku. Meillä on 2011-2012 pakkaus ja siinä ollut vanuhaalari oli tylsä, mut käytettiin sitä paljon. Toppapuku oli päällä muutaman kerran, se on kyllä kiva, mut meil ei ollut tarvetta. Ruokalappu oli silloin ihan hirveä, vaikka ei tuo uusikaan oo mun mielestä ihan superhieno. Muutamia vaatteita jäi käyttämättä kun olivat niin leveitä et jätkä hukkus niihin. Mut onhan se hienoa että Suomessa jaetaan tuollaista pakettia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuon kyllä tosi kiva etuus tuo paketti! Ja esikoisen kanssa en edes olisi ottanut rahana sitä, eikä sillon kyllä tullut mietittyäkäön,että sen saisi rahana. Ihanaa se oli niitä vaatteita hypistellä, kun haettiin postista laatikko kotiin:) meilläkin on se sama pakkaus ollut varmaankin Allulla :) meilläkin jäi viimeksi toppapuku vähälle käytölle kun synty marraskuussa. Vaunuissa oli muutaman kerran päällä, ja seuraavana talvena puku oli pieni.

   Poista
 4. Tuo raskaustodistus löytyikin heti lääkärineuvolan jälkeen, oli sohvan ja lipaston välissä...

  VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.