keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Puuhapäivä

Eilen aamulla vein Allun puistoon. Nyt tuli taas vähän taukoa muutaman päivän aloituksen jälkeen sairastelun vuoksi. Reppana vaan itki puistossa ja huusi äitiä :( . Sopisimme puistotädin kanssa, että seuraavaksi menemme yhdessä leikkimään vähäksi aikaa, ja koitan jättää Allun sitten hetkeksi leikkimään muiden kanssa kun käyn pikaisesti kaupassa/vessassa. Toivottavasti hän tottuisi, toistaiseksi ei ole ollut kummallekkaan hyötyä. Siellä olisi leikkiseuraa, ja olisi hyvä, että Allu tottuisi siihen, että äiti ei ole aina paikalla.

Puistosta lähdimme suoraan isomummun ja isopappan luokse bussilla. Toinen busseista oli 7min myöhässä, ja Allu alkoi tympiintyä rattaissa istumiseen ja bussin odotukseen räntäsateessa. No, onneksi bussi tuli lopulta. Perille päästyämme Allu kyseli isomummulta banaania. Eräs toinen poika söi bussissa banaania, ja lupasin Allulle ostavani torilta, jos isomummulla ei ole banaaneja. No, isomummulla olikin upeita minibanaaneja!:)
Niitä en olekaan nähnyt aikoihin kaupoissa. Itse silloin ihastuin minibanaaneihin. Sitten yhtäkkiä niitä ei enää näkynytkään kaupoissa.

Isomummulta saimme kassillisen kauniita tytönvaatteita mukaan:) myös serkkuni oli isovanhempien luona kyläilemässä, olikin mukava nähdä pitkästä aikaa!

Tänään kävimme puistossa sitten yhdessä. Jätin pojan hetkeksi, kun menin pastaa ostamaan.
Kyllä siitä taas itku tuli. Huomenna koitetaan  uudelleen. Puiston jälkeen kävimme kerhossa leikkimässä.

Nyt olen verensokereita sitten mittaillut, ja arvot olleet hyviä. Alkuun testiliuskoja meni jonkun verran hukkaan, kun verta ei tullutkaan riittävästi. No,nyt alkaa pikkuhiljaa homma sujua. Sormenpäätkään eivät ole enää samalla tavalla kipeytyneet.

Eilen kotimatkalla käytiin Allun kanssa Kelassa. Nyt on sitten äitiysrahat ja avustukset haettu, ja muistaakseni äippäloma alkaa 12.4. Päädyimme ottamaan äitiysavustuksen rahana, sillä Allulta on neutraaleja vaatteita jemmassa, ja sitten sillä 140 varmasti saadaan puuttuvat jutut. Makuupussia ei tarvita uutta, sillä suunnitteilla on vanhan pussin tuunaus, kunhan saan aikaan:) Ajattelin. Yön turvavöiden paikat tehdä pussiin.
Kestovaippoja löytyy, pyyhkeitä on, lakanoita on. Harja  kylläkin pitää ostaa, sillä Allu paiskasi sen vauvaharjansa vessanpönttöön.

Jotenkin houkuttaisi rakentaa oma äitiyspakkaus johonkin pahvilaatikkoon :) Hieman haikeana jätin pakkauksen ottamatta, sillä siinä oli sellainen tietty fiilis hakea se postista, avata laatikko, hypistellä ja järjestellä tavaroita. Mutta tällä kertaa emme oikeasti tarvitse sitä, vaikka olisi ollut mahdollisuus saadakin tuo 25.2 julkaistava äitiyspakkaus. Tosin siitäkään ei tiedä, onko yhtä kiva, kuin nykyinen pakkaus. Ja taisi olla 40 e vähemmän rahaa hankkia tavaraakin per pakkaus tänä vuonna. Ja jos oikein jonkun jutun siitä sitten haluan, niin varmasti sen kirppikseltä löydän  ennemmin tai myöhemmin.


Tässä Allun piirustus, jonka teki kerhossa.

Tänään alkoi 28. Raskausviikko, aika hurjaa! Aika menee kyllä nopeasti.
Luultavasti Laurakin on kääntynyt masussa pää alaspäin, sillä pari päivää sitten vatsassa tuntui ikävää Vilhontaa ja möyrintää. Sen jälkeen peppu on mielestäni tuntunut navan yläpuolella ja oikeaan sivuun tulee potkuja. Selkä vaivaa aina välillä, mutta nyt viime päivinä ollut ok. Tukiliivin olen käyttänyt niinä päivinä, kun selkä enemmän rasituksella tai särkee.

Tämän tukiliivin sain tosiaan apuvälinelainaamosta pari viikkoa sitten. Sitä saa lainata koko raskauden ajan. On tukevampi, kuin itse ostamani Anita baby belt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.