lauantai 22. helmikuuta 2014

Saunomista ja metsäkävelyä

Tänään olemme viettäneet päivää Allun mamman ja pappan luona. Olemme ulkoilleet yhdessä, nukuimme pienet päikkärit Allun kanssa, saunoimme yhdessä koko perheen voimin. Emme olleetkaan  tällä viikolla taloyhtiön saunassa.

Ulkona Allu pomppi innoissaan lätäköissä ja keräsi käpyjä. Lumesta ei ole tietoakaan ja nurmikko vihertää. Näyttää siltä, että tänä talvena ei päästä lainkaan kelkkailemaan.

Meillä on nyt pari viikkoa mennyt todella hyvin, emme ole tarvinneet lainkaan vaippoja. 
Allu käy välillä itsenäisesti vessassa, välillä käydään yhdessä ja muistutella tarvitsee.
Aamulla hän nykyään valitsee ja pukee aamupisun jälkeen itse ensin puhtaat kalsarit :) 
Jonkin aikaa meillä kesti tuota takapakkia, ja käytettiin vaippoja. Sitten alkoi jokin aika sitten pukea itse kalsareita jalkaan ja kertoi, että on nyt iso poika eikä hän halua vaippaa.
Sen jälkeen on vain muutama vahinko sattunut. Välillä tulee yöllä pissa, välillä ei. Ensin olimme yölläkin ilman vaippaa, mutta nukkuu välillä niin sikeästi, että ei herää pisulle. Itsellä on mukavampi olo myös nukkua, mun ei tarvitse kurkkia, että tuliko vahingossa pisu sänkyyn. Nyt yöllä on ollut useimmiten Muumi-kertakäyttövaippa ja päällä Muumi pul-kuori. Jos se pissa tulee, niin usein kyljellään, jolloin lähes kaikki vaipat falskaa. Muutama sisävaippa meillä olis sellainen,että vielä mahtuu Allulle, mutta pesukoneen mentyä rikki kolmisen viikkoa sitten en ole harkinnutkaan mahdollisesti kylppärissä haisevia yövaippoja pesupäivää odottamassa. 

Tuo kuorivaippa on pitänyt hyvin pissan sisällään. Aiemmin käytimme vain villahousuja, ei olla paljoa käytetty noita kuoria. Mini- Lauraa varten ostin kestovaippayhdistykseltä muutaman kuoren sisävaippojen kanssa käytettäväksi, sillä niistä on varmaankin mukavampi kakkoja siivota. Allu on kyllä jo aika pienestä tehnyt asia pönttöön, jos tämä tulokaskin tekisi. No, mutta tosiaan kokeilimme m-kokoista Muumi-kuorta Allulle hänen pyynnöstään, ja yllättäen se sopi. Eräältä ystävältä sain vaippoja, ja niiden joukossa oli yksi L kokoinen Muumi-kuori. Se on nyt öisin käytössä ja on todella näppärä.
Kiitos sinulle,Hippo!( heidän menostaan voi lukea hipon elämää-blogista).

Tällä viikolla olen tehnyt kauppoja Facebookin kirppiksellä.
Nyt Lauraa odottaa viime vuoden äitiyspakkauksen haalarit:
Tykkään tästä pöllöstä enemmän, kuin siitä Allun pakkauksen haalarista. Tässä on vetoketju neppien sijaan. Tuo toppapukukin on kiva, tykkään noista pienistä palloista :)
Pöllöpuku 2 euroa ja toppapuku 5 euroa.Tämän makuupussin tuunaus on suunnitteilla. Olen saanut tämän työkaverilta. Jos saisin aikaiseksi uuden päällikankaan ja reiät turvavöille ompelukurssilla. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.