tiistai 4. helmikuuta 2014

Toivepostaus: Many months ECO kimono body/shirt


Many months ECO kimono body/shirt on aika monipuolinen vaate, joka on valmistettu 100%:sesti luomupuuvillasta. Siinä on kauniit kookosnapit, ja vaatetta saa säädettyä,sekä,pituus- että leveyssuunnassa. Bodyn jäädessä lyhyeksi, saa siitä vielä paidan irrottamalla haaraosan. Hihat saa käännettyä tumpuiksi.

Itse ostin bodyn mamideasta, ja sitä on saatavilla kolmea eri väriä. Kahdet Many monthsin housut minulla onkin säästössä Allulta. Ne ovat haarasta leveät ja sopivat hyvin kestovaipan kanssa, sekä niissä saa säädettyä housujen pituutta.,Pinkki body on name it-merkkinen kokoa 50,ja h&m raidallinen 62.bodyssa pienin pituussäätö alemmissa kuvissa. Eli sanoisin että tämä newcomer-koko menee varmaan vielä 68 koossa paitana:) kokosuosituksessa lukee 50-56/62 , eli 0-3/4kk. Kestovaippa toki vie hieman tilaa,jos käyttää niitä kertakäyttöisten sijaan. Joten sanoisin että erinomainen myös kestoilijoille, ei erillisiä jatkopaloja ja kestää pitkään :)

Näitä pitäisi tehdä vielä muillakin kuvioilla kuin raidoilla niin varmasti kotiutuisi lisää. Ruskeata raitaakin mietin, sillä sellaiset housut meillä on jemmassa :)

2 kommenttia:

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.