sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Karjalohjalla

Miehelläni oli viime viikolla pari lomapäivää, ja päätimme tehdä jonkun pienen lomaseikkailun. Tutkimme tarjouksia, ja päädyimme soittamaan kylpylähotelli Päiväkumpuun. Rakennusliiton tarjouksella saimme vielä täysihoidon.
Huoneemme sijaitsi rinnetalossa aivan hotellin läheisyydessä. Siellä oli iso parveke, yksi tilava huone, jossa oli parvisänky ja kaksi runkopatjaa, sekä sohva. Kolme kaappia tavaroita varten, vessa suihkulla sekä jääkaappi ja mikro. 

Ilmat eivät valitettavasti meitä suosineet, mutta siitä huolimatta ulkoilimme. Kävelimme karjalohjan keskustaan sekä kävimme crossitapahtumassa lauantaina. Siellä nuorin mopokuski oli nelivuotias! En kyllä pysty kuvittelemaan Allua vuoden päästä sellasen pyörän ratissa :D poika kyllä on muutenkin enemmän autojen perään ;).
Oli kova tuuli, ja en raahannut kantosuojaa reissuun. Ei hätää, vaunujen sadesuojakin ajoi asian ihan hyvin.
Kylpylässä oli mukavaa puuhaa lapsille. Hotellin aulasta perältä löytyi pieni puuhahuone lapsille, ja alhaalta iso monitoimihalli. Sieltä löytyi pomppulinna,trampoliini.kiipeilypaikka pallomerellä, sekä pieni liukumäki. Toisella puolen hallia sai myös pelata sulkapalloa,koripalloa jne. Aino oli innoissaan, kun sai konttailla ympäriinsä. Tilaa ainakin riitti!

Allu nautti kovasti pomppulinnassa mylläämisestä.

Kylpylän puodissa oli myynnissä kaikenlaista kivaa. Tuo pinkki pöllöhattu muutti meille! :)

Ruoat olivat maistuvia. Molempina päivinä oli tarjolla monipuolisesti kalaa. Olin siitä iloinen, sillö kalaruoat ovat herkkuani.

Aino oli ensimmäistä kertaa uimahallissa. Neiti jaksoi potkutella vedessä noin 40min.
Täytyy mennä pian uudelleen uimaan.


Ostimme paikallista mehua ja hunajaa. Ja tietysti kaikille munkit:).
Allu kastoi haalarin ja kenkänsä. Sukista sai oikein puristaa vettä! 
lohjan prismasta saatiin hyvillä alennuksilla kevätlenkkarit ja toppatakki. Oli taas pojalla lämmin:).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.