perjantai 10. tammikuuta 2014

Hyvää uutta vuotta

Meillä oli kotona pieni joulukuusi olohuoneessa. Koristelimme sen yhdessä koko perheen voimin.
Nyt se on jo korjattu pois, sillä se varisti niin paljon, ja Allu oikein innostui heiluttamaan oksia huomatessaan neulasten varisevan. Joulu sujui ihan hyvin. Ainoa ikävä asia oli se,että Allu oli kipeänä. Hän oli silti kyllä todella reipas.
Joulua edeltävänä viikonloppuna nousi kuume ja ilmaantui ripuli,joka kestikin lähes viikon. Lisäksi Allu oksensi muutaman kerran ja ruokahalu oli olematon. Silti hän jaksoi leikkiä aattona serkkutytön kanssa ja puuhaili koko päivän. Joulupäivänäkin hän jaksoi mummun luona oikein hienosti.
Jouluruokia Allu ei paljoa syönyt, muutenkin söi hyvin niukasti.


Lahjoista poika oli oikein innoissaan, ja osasi niitä jo hienosti avatakin.
Jonkin aikaa suostui pitämään tonttulakkiakin päässä. Joulupukkia ei pelännyt, mutta piti pienen etäisyyden kuitenkin, eikä halunnut syliin.
Kiitti kyllä hienosti lahjoista serkkutytön kanssa :) 

Allu sai lahjoja aattona ja joulupäivänä. Hän sai hienon uuden keittiön, leikkiruokaa,hauvan( joka on nimetty Tinttaraksi), Junaradan, isojen poikien legopaketin, pitkät kalsarit, kylpytakin, Angry birds-mukin, pikkuautoja, pienen lentokoneen (joka oli tosi kiva,sillä Allulla oli ennestään vain yksi minun vanha pieni lentsikka), Muumi-lautasen ja trash pack-auton.Minäkin sain kylpytakin lahjaksi :) 

Uutta vuotta juhlistimme illalla mieheni siskon luona. Tarkoitus oli mennä katsomaan lasten omaa ilotulitusta, mutta Allu oli sen verran väsynyt ja pahalla tuulella, että emme jaksaneet lähteä. Hän nukkui pienet nokoset ja ammumme raketteja yhdessä mieheni siskon perheen kanssa.
Kuulosuojaimia Allu tykkäsi pitää, ja laseja myös. Tänä vuonna hän ei pelännyt raketteja, jaksoi aika kauan niitä katsella. Uuden vuoden jälkeen onkin poika ampunut leikeissään monia raketteja taivaalle.

Tähtisadetikkujakin saivat lapset pidellä kädessään vanhempien valvomana suojavarustukset päällä.
Tinaakin valettiin, ja niitä tutkittiin lampun varjossa :)
Oikein hyvää  alkanutta vuotta 2014 kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.