tiistai 28. tammikuuta 2014

25. Raskausviikko

Tänään alkoi 25. Raskausviikko, nyt on siis 24+0. Äkkiä aika kuluu, kolmen kuukauden päästä meillä melkeinpä on jo pieni tyttö <3 Tai voi jo ollakin jos ei mene yli lasketun ajan kuten Allu.
Allu on kovasti kiinnostunut mahasta, ja miettii mitä vauva siellä tekee. Pari kertaa on tuntenut potkuja, ja eilenkin kertoi, että sitten kun vauva syntyy, vauva leikkii hänen kanssa ja mennään kävelylle. Kerroin, että vauva ei heti osaa oikein leikkiä eikä kävellä, mutta vauvan kanssa voi kyllä leikkiä vauvan leluilla, hänelle voi puhua, lukea satuja ja pitää varovasti sylissä.
Eilen haimme sitterin vanhan työkaverin luota,se oli jäänyt heille tarpeettomaksi.
Nukkevauva pääsi heti sitteriä kokeilemaan :) 

Tänään olimme vähän aikaa puistossa ja sitten kävimme kerhossa. Nukuimme myös päiväunet pitkästä aikaa,heräsimme puoli kuudelta.
Nyt iltapäivällä on pyykkituvan vuoro.
Sunnuntaina meidän pesukone pesi viimeisen pesunsa. Se alkoi linkouksen aikaan pitämään outoa ääntä ja kun haistoin savua,sammutin sen heti. Rumpu ei enää pyöri:(. Virrat pois ja onneksi sain illalla märät pyykit pyykkituvan koneeseen puhdistumaan loppuun asti.

Viime päivinä olemme leikkineet kovasti duploilla. Tässä välissä olikin kausi,kun niillä ei leikitty oikein lainkaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.