tiistai 14. tammikuuta 2014

Ensimmäinen vaate :)

Tässä on ensimmäinen  vaatehankinta tulevalle vauvalle; meandin rabbits-body. Tilasin sen jo aiemmin, tuli viime viikolla postissa. Olot osuivat oikeaan, kun on tyttö tulossa. Ajattelin että palautan siinä tapauksessa, jos meille kuitenkin lupaillaan poikaa. 
Itselleni ostin nämä:
Blouse puffy sleeves ja folklore foldover dress
Eilen olimme Allun ja isomummun kanssa keskustassa. Kävimme ostamassa minulle talvikengät. Vielä ei ole tänä talvena aiemmin tarvinnut. Lopulta päädyin näihin mukaviin, pehmeisiin, saappaisiin, väristä huolimatta. Väri ei ole mikään neutraali, mutta hintaa oli vain 4,9e, joten eiköhän näillä kelpaa pulkkamäessä ja pihalla lasten kanssa touhuta:) 
Lisäksi ostin pehmoiset lampaanvillapohjalliset, maksoivat 4e.
Eilen ihan lämpimät jalat ulkoilun jälkeen, villasukat jalassa, ulkona oli 16 astetta pakkasta.

Iltapäivällä kävimme N&T:n luona leikkimässä. Pojat leikkivätkin oikein hienosti, eikä Allu olisi malttanut lähteä kotiin. Tänään poika nukahti päikkäreille, mutta viime päivinä on ollut muuten vaikeaa. Sitten nukahtaa hetkeksi joskus viiden aikaan :( Ei oikein kokonaan ilman pärjää, varmaan neljä kertaa viikossa nukutaan tällä hetkellä, mutta useimmiten joku 30min. Kaipa ne sitten kohta jää kokonaan pois. Olisi vaan hienoa, jos nukkuisi päikkäreitä vielä, kun vauva saapuu.
Mini-Laura on iltaisin hyvin aktiivinen ja potkut tulevat koko ajan voimakkaammiksi.
Nyt ollaan jo yli puolivälin, nopeammin menee tämä odotusaika, kun on jo esikoinen touhottamassa :)1 kommentti:

  1. Oispa mullakin tyttö, niin oisin voinu ostaa tuon pupu bodyn..

    Saija

    VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.