lauantai 11. tammikuuta 2014

Mini-Laura

Olimme keskiviikkona rakenneultrassa. Kaikki oli hyvin, ja kasvu oli tasaista. Laskettu aika olisi ultran mukaan pari päivää aiemmin, mutta niin pienien heittojen takia sitä ei siirretä. Nyt pikkuinen painoi arviolta 420g. Viikkoja on nyt 21+3 :) Tytöltä vauva vieläkin näyttää, ja saikin viime kauppareissulla nimekseen mini-Laura. Mies ja poika löysivät pienen pienen nuken, jonka nimi oli mini-Laura, ja niin meidän masuvauva sai nimen.

Tänään aamupäivällä kävimme Allun kanssa seurakuntatalolla järjestetyllä kirppiksellä. Siellä oli myytävänä myös hernekeittoa ja munkkia. Ensimmäistä kertaa myös näin myynnissä Angry birds- pillimehuja! Allu saikin sellaisen hernekeiton ja munkin lisäksi. 
Saatiin sopivasti päivän lounas samalla :) 

Jälkeenpäin harmittelin, kun emme heti kiertäneet pöytiä läpi. Ruokailun jälkeen näimme yhdessä pöydässä zhu zhu petsejä, ja olin ottamassa sellaista vaunujuttua käteen, kun joku vanha nainen tulonsiirrot väliin että hei, tää voisikin olla hyvä meidän kissalle. Mitä maksaa, jaa, vitosen, no otetaan!
Pöh, vieressä oli pelkkiä hamstereitakin myynnissä, eikö sellainen olisi riittänyt kissalle, mitä hemmettiä se sellasella vaunulla tekee... Neljä petsiä sai kympillä, ja vaunussa olisi ollut jo kaksi mukana sillä vitosella...no ei voi mitään, oli nälkä ja syötiin eka. Ei harmittaisi niin paljon, jos se olisi mennyt tädin lapsenlapselle tai jotain.Mutta kissalle.
Allu oli kyllä oikein tyytyväinen noihin otuksiinsa. Yhden saikin synttärilahjaksi, ja nyt sille saatiin kavereita. Noita ei oikein ole ollut kaupoissa enää myytävänä.

Sitten löysimme kivan hämähäkikimies-auton ja kevääksi ulkoiluvaatetta.
Tänään heräsimme jo kuudelta, ja aamulla puuhattiin pitkään muovailuvahan parissa.


Illalla olimme kylässä ystäväperheen luona, ja pojat leikkivät kivasti yhdessä, vaikka viime näkemisestä olikin jo pitkä aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.