tiistai 21. tammikuuta 2014

Kaksi väsynyttä matkustajaa


Viime torstaina meillä oli Allun kanssa seikkailupäivä. Teimme koko päivän kestävän seikkailun Helsinkiin moikkaamaan minun mummiani ja tätiäni. Aamu alkoikin jo melko aikaisin, kun Allu päätti herätä varttia vaille kuusi. Aamulla sitten pakkasimme muutamia leluja mukaan, ja lähdimme hyvissä ajoin liikkeelle. Bussissa Allua hieman väsytti, ei ihme kun heräsi ajoissa, ja meni nukkumaan vasta 22 jälkeen.

Kymmeneltä junareissun alkoi. Matkustimme lasten leikkivaunussa, jossa ei ollut tällä kertaa muita matkustajia meidän lisäksi. Minä olin ostanut matkalle mukaan sämpylää, munkkia ja pillimaitoa :)
Matka sujui mukavasti, ja mummi olikin juna-asemalla meitä vastassa.Tätini teki meille herkullista muusia ja lihapullia salaatin kera. Söimme ja leikimme ja ihmettelimme mummin asuntoa ja tavaroita, sekä pelasimme erästä peliä. Allu tykkää kovasti heittää noppaa :) Allu ihastui löytämäänsä rantapalloon, jonka saikin ottaa omaan kotiin.

Iltapäivällä kävelimme tätini ja Allun kanssa Tropicarioon. Matkalla poika nukahti päiväunille rattaisiin, joten teimme pienen kävelyn läheisellä puutalo-alueella. Sitten menemmekin sisään, ja Allu saikin herätä kilpikonnien läheisyydestä.


Allu oli aivan innoissaan kaikenmaailman liskoista ja käärmeistä! Siellä oli myös isoja kaloja ja lintu. Olisimme varmasti saaneet vielä enemmänkin aikaa kulumaan, mutta alkoikin aika loppumaan, ja oli palattava takaisin mummin luo, jotta ehtisimme vielä nähdä ja syömään pikaisesti ennen kotimatkaa.


Kotimatkalla meillä oli Allun kanssa perhehytti. Tätini tuli myös osan matkasta samalla junalla.
Siellä oli ihan hyvä rauhoittua vähän lempeämmässö valaistuksessa. Söimme kaurapuuroa kätevästä purkeista, jotka turposivat ihan pikku lituskoista kunnon puuroiksi vettä lisäämällä :) Kätevä keksintö.
Olimme molemmat aika uupuneita matkasta, ja minun selkääni jomotti päivä aktiviteetit. Mukavaa kyllä oli! Mies tuli meitä hakemaan asemalta. 


Kannattaa kurkata http://www.tropicario.com, jos kiinnostuit näkemään liskoja ja käärmeitä:) 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.