perjantai 1. maaliskuuta 2013

Herkuttelua

Tänään olimme päivän kotosalla.Aamupäivällä ulkoilimme, ja päiväunet Allu nukkui parvekkeella. Poka nukkui tasan tunnin. Siivoilin sillä aikaa hieman. Poika heräsi pissahätään,joi maitoa ja nukahdimmekin molemmat tunniksi sänkyyn. Olin kyllä unen tarpeessa:) Viime yö oli todella levoton. Alkuun en saanut unta, ja sitten kun viimein nukahdin päätti Allu herätä. 12-4.30 välillä heräsimme varmaan kymmenisen kertaa. Ja seitsemältä poika nousi hyväntuulisena ylös touhuamaan.
Nyt pitäisikin mennä itsekkin nukkumaan.

Illalla olin serkkuni synttäreillä käymässä ja jätin pojat kotiin. Tarjolla oli piirakkaa, suklaakakkua,marjakakkua ja karkkia. Suklaakakussa oli sisällä lakkahilloa, ja kakku oli ihanan mehevää ja täyteläisen suklaista :) Melko tuhtia kylläkin. Ei enää iltapalaa kotona tarvinnut :)

Yänään liimasimme Allun potan pohjalle pottatarran. se on laatikossa odottanut varmaan vuoden päivät. Nyt alkaa olemaan sen ikäinen,että sen päälle ymmärtää. Viime päivinä ollut muutenkin hieman malttamattomuutta tuon pissaamisen suhteen. Hyvin tuo tarra toimi, ensin tarra on kokonaan musta, ja kun arra peittyy pissalla,siihen tulee  näkyviin kuva.

Kuvaa myös päivän duplorakennelmista.

Maaliskuussa blogi täyttää vuoden. Toivottavasti saamme tässä kuussa lisää lukijoita, ja voisin alkaa suunnittelemaan sen kunniaksi arvontaa :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.