torstai 28. maaliskuuta 2013

Pääsiäisvaellus ja shoppailua

Tiistaina kävimme seurakuntatalolla lapsille suunnatulla pääsiäisvaelluksella. Siinä oli viisi erilaista asetelmaa,joiden kohdalla kerrottiin mihin tapahtumiin se liittyy. Sitten kuunneltiin laulu ja esimerkiksi soitettiin kapuloilla.

Mukavaa että tällaisia järjestetään. Allu ei vaan malttanut pysyä paikallaan ja olisi voinut vaikka joka kohdassa soittaa soittimilla :)

Kotimatkalla minua ärsyttivät koirankakat. Niitä oli joka puolella! Koko ajan poika otti tienvarresta lunta, piti kieltää tai antaa toisesta kohdasta kun keltaisia läikkiä joka puolella ja lumen alta paljastuneita jätöksiä. Keväällä sen näkee miten arkerasti omistajat niitä keräävät:( onko se niin vaikeaa,ei tarttis joka kadunvarreSa olla sitä itteään. Voihan se joskus jäädä nostamatta ylös,mutta kyllä pääsääntöisesti pitäisi kerätä. Toki löytyy myös niitä jotka aina keräävät koiransa jätökset pois, kumarrus heille.

Keskiviikkona kerhoilimme tavalliseen tapaan. Iltapäivällä olimme ulkona Naaapurien A:n ja pikku E:n kanssa, ja piipahdimme naapurien luona kaffettelemassa A:n synttäreiden kunniaksi. Allu piirsi myös hienon kortin :)

Tänään kävimme aamupäivällä skanssissa.ensiksi menimme angry birds-leikkipaikkaan,ja kesti tovin päästä kauppoihin.

Yhdestä liikkeestä Allu sai ilmapallon, johon minulla meinasi jo mennä hermot ja teki mieli puhkaista koko pallo. Jatkuvasti se paiskattiin menemään ja äidin olisi pitänyt se hakea. Tai lukuisasti äiti kyllä hakikin. Välillä pallo meni jäähylle rattaiden selkänojan taakse.

Löysimme parit mukavat kintaat pojalle kevääksi,sekä kevyen kypärämyssyn. Sitten söimme cittarissa perunamuusia ja lohta. Ja cittarista Allu sai myös rekkakirjan.Bussia odottaessa tuli pojalle uni( olikin ollut jo yli 6h valveilla).

Iltapäivällä menemme kylään muskarituttaviemme luokse ensimmäistä kertaa,kivaa! Siellä ei olekaan aikaa kovin hyvin tutustua,mukavaa mennä kyläilemään :)

Muotokielestä tilaamani taaperokyltit saapuivat tänään! Arvonnassa voittamani nalle ja kaksi kolmiosaista kylttiä (toinen on serkkutytölle)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.