tiistai 18. marraskuuta 2014

Hammas!

Tänään ostin Ainolle oman hammastahnan. Viime yö oli levoton, ja tänään aamulla itkuisen neitiä koristi hammas. Sieltä se nyt on viimein kunnolla tullut esiin. Tuntuu, että se on jo ainakin kuukauden tehnyt tuloaan. Apteekkireissulla ostinkin neidille oman hammastahnan. Harjan olen ostanut jo aiemmin.
Mitä hammastahnaa teillä käytetään?

Ikean reissulta tarttui mukaan ruokalappuja, ja tuollaisia essuja. Hyviä sormiruokailussakin, muuten olisi tyttönen hihoja myöhen ruoassa!
Syöttötuolista uupui tuo istuintuki. Tuo uusi malli onkin puhallettava, pestävällä päällisellä. Ihan kätevä.


Epähuomiossa onnistuin ostamaan vajaan kynäpakkauksen. Täytyy käydä palauttamassa...
Ostimme myös tusseja la leimasintusseja, sekä sakset Allulle.Tällaista taiderta syntyi eilen.


Onko Allun korvakivut helpottaneet putkituksen jälkeen?
Sanon että kyllä. Poika on mielestäni ollut paremmalla tuulella, ja nukkunut yöllä sikeämmin. 
Ensimmäiset neljä päivää piti laittaa aamuin illoin silmätippoja korvaan, jotta putket pysyvät auki(oikea korva vielä märkäinen).eka kerta onnistui, mutta Allu kiljui ja itki sen jälkeen, kirveli niin kovin, että tipat jäivät sen jälkeen laittamatta.

Nyt rytmi meni vain hieman sekaisin, kun Allu vetäisi viikonloppuna päikkärihistoriansa ennätysunet, 4,5H! Ja heräsi ensin parin tunnin jälkeen, mutta nukahti syliin uudelleen ja laitoin sänkyyn. Nykkui sikeästi ja ei halunnut herätä. Arvaatte varmaan, että nukkumaan mentiinkin sitten vasta puoli kaksi yöllä... Vieläkin korjataan tätä päikköreiden muuttamaa rytmiä, mutta uskon että tänään mennään tavalliseen aikaan nukkumaan. Allu nukkui vain 20 minuutin torkut tänään.
Muutaman kerran viikossa useimmiten poika nukkuu päikkärit.
Perjantaina Aino nukkui vaunuissa, ja Allu matkusti selässä pitkästä aikaa. Allu nukahtikin kirjaston jälkeen pienellä kävelyllä ja siirsin sänkyyn hetkeksi nukkumaan. Siirto tulee tehdä juuri sopivassa vaiheessa, ei ihan heti nukahdettua, mutta ei saa odottaa enempää kuin n.15 minuuttia, sillä sen jälkeen poika voikin havahtua helpommin siirtoon.

Noin 45 minuutin lenkin tein lasten kanssa. Ei painanut ollenkaan selkään. Taaperokokoinen neliöliina on wohveliwrapsin. Eteen laitoin vahvistukset,ristiin, jotta olkaimet eivät valuisi alas ja paino jakautui hyvin. Hartiat eivät ainakaan kipeytyneet.
Tämä neliöliina on tällä hetkellä suosikkini Allua kantaessani.Tällainen näkymä edestä päin :D

 Aino ryömii jo aika hyvin lattialla. Nousee myös konttausasentoon ja heijaa siinä edestakaisin.
Autoilla on leikitty viime aikoina paljon. Lisäksi on kokkailtu paljon leikkikeittiössä ja keikitty junaradalla.
Ainokin ryömii seuraamaan autoleikkejä. Yksi Ainon mielipuuhista on seurata Allun leikkiä,ja Allu antaa hänelle myös välillä jonkun auton tarkasteltavaksi. 


Ja huomisiltaan saakka voi osallistua aiemman postauksen arvontaan. Tällä hetkellä taisi olla kolme osallistujaa, joten mahdollisuudet kantokorun voittoon ovat hyvät;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.