perjantai 25. huhtikuuta 2014

Sairaalassa

Sunnuntaina minulla alkoi verinen vuoto. Sitä jatkui nelisen päivää, ja viidentenä päivänä vuoto muuttui rusehtavaksi ja loppui lähes kokonaan.Päikkäreiden jälkeen side tuntui melko painavalta, ja olikin märkä.
Vaihdoin uuden ja jäin seuraamaan tilannetta. Iltapäivällä, menimme Allun kanssa ulkoilemaan, pihalla olikin paljon leikkikavereita :)
Illalla side oli taas märkä, ja vaihdoin uuden. Menin klo 23 nukkumaan ja heräsin vähän ennen yhtä, kun vatsa oli kipeä ja oikea käsi puutunut. Sitten huomasin, että housut olivat märät. Enää ei voinut erehtyä, onko lapsivettä vai ei.
Alkuun tuli kovia supistuksia, mutta ne laantuivat ja nyt on tunteja ollut rauhallisempi tilanne. Odotellaan, että alkaisi tapahtumaan enemmän. Esikoisenkin kanssa avautumisvaihe oli hidas, ja näyttää että nyttenkin edistyy melko rauhallisesti tämä avautuminen. Vauva ei oikein pääse laskeutumaan, sama ongelma oli viimeksikin.
No, pian meillä on jokatatapauksessa vauva <3

Tänään saa herkutella suklaalla ja uusi lehti luettavana. Sitten paljon kävelyä ja suihkuttelua jos asiat alkaisi edistymään!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.