lauantai 5. huhtikuuta 2014

Kutsut tulossa

Olen emännöimässä ensi keskiviikkona me&i -kutsuja kotonamme. Kutsujen oli määrä olla viime keskiviikkona, mutta sairastumiseni vuoksi siirsin niitä viikolla.
Leivomme Allun kanssa varmaankin jotakin tarjottavaa yhdessä.
Olen valmiiksi poiminut suosikkini mallistosta, katsotaan vielä miltä vaikuttavat paikan päällä hypisteltynä ja mahdollisesti sovitettuna. 
Kuvat olen kopioinut meandin viralliselta nettisivulta.

Blosson foldover dress on mielestäni kivan kesäinen, mutta ei liian räikeä. Kietaisumallinen, lyhythihainen mekko sopii hyvin imetyskäyttöönkin. Tämä voisi sopia hyvin yhteen mustien tai jo kaapista löytyvien valkoisten magic knickersien kanssa. Suunnitelmissa on kantaa tulevaa lasta paljon liinassa, joten nuo housut voivat olla hyvä valinta mekon alle, ettei helma ole vähän väliä ylhäällä :)
Tämän mekon hinta on 55e ja siihen harkitsen kaveriksi mustia knickerseja(41e).
Nuo knickersit ovat uskoakseni synnytyksen jälkeenkin kivat housut, kun eivät purista.

Allulle suunnittelin tätä t-paitaa koossa 98/104(23e), katsotaan vielä mitä mieltä hän on asiasta.
Allulla on selkeästi jo mielipiteitä vaatteiden ja värien suhteen. Usein aamuisin annan valita kahdesta eri vaihtoehdosta mieleisen.
Nämä shortsit olisivat kanssa kivat kesäksi (28e)

Lauralle tekisi mieleni ostaa nämä ihanat pants with cat in pocket-housut.
Tuo kissa on todella suloinen. Koossa 50/56 maksaisivat 27 euroa.montaa vaatetta en ole Lauralle uutena ostanut, ja ne ovat kyllä olleet huokeampia. Nämä sopisivat kivasti vaaleanpunaisen pupubodyn kanssa, jonka ostin joulun tienoilla.
 

Me&i:n 10-vuotispäivän kunniaksi me&i julkaisee rajoitetun erän vaatteita useamman kerran kauden aikana. Me&i darlings-vaatteet ovat nostalgiatuotteita, joissa on kuoseja menneiltä vuosilta jonkin jujun kera. 
Uusimmat darlingsit ovat nakkisämpyläkuosia. Se ei kyllä aivan puhuttele minua. Saa nähdä, vaikka Allu valitsisikin tuon paidan itselleen :D mitä mieltä olet itse kevään mallistosta ja uusista darligseista?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.