lauantai 1. maaliskuuta 2014

Shoppailua

Eilen olimme Allun kanssa koko aamupäivän keskustassa.  
Kävimme lelukaupassa katsomassa erilaisia junia ja vaunuja puiseen junarataan. Ja toki kaikkea muutakin katsottiin :) Joululahjaksi Allu sai veturin, jossa oli kolme vaunua. Nyt lupasin ostaa jonkun vaunun tai muun menopelin,joka ei maksa montaa kymppiä .
Tällainen hieno nosturivaunu ostettiin kotiin 

 
 Hansassa törmäsimme erääseen työkaveriini, joka tarjosi meille kahvit. Allu sai laskiaispullan vadelmahillolla. Hän söikin sen melkein kokonaan! Oli oikein herkuttelupäivä(erityisesti Allulla)sillä me söimme myös hampurilaiset. Olen muutaman kerran nyt juonut kahvia, ja on pitkästä aikaa maistunut.
En ole montaa kertaa raskausaikana meinaan juonut :)

Sitten kävimme katselemassa Lauralle kotiintulovaatetta. Todella monessa liikkeessä oli joko vaaleanpunaista tai vaaleansinistä. Sitten oli kyllä vihreääkin ja harmaata, mutta pääasiassa raitana. Voisi olla vaikka virheitäkin bodyja, joissa olisi jotakin tyttömäistä tai muuten kivoja olentoja, vaikka pöllöjä :) Olisin halunnut ihan tavalliset valkoiset tai vaikka punaiset tai vihreät housut. 
Kivan bodyn ja sukat löysimme Allun kanssa, sekä pienet tumput. Tähän siis etsimme vielä jotkut kivat housut. Mummu tekee Lauralle kauniin villapuvun sitten tähän päälle.
Ilmapallokin löytyi!

Junaleikit menossa

Tässä palapelissä oli aika erikoisen malliset palat, ei ollut helpoin koottava.
Allu nukahti kesken ruokaostosten rattaisiin, ja nukkuisin ihan hyvät päikkärit.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.