sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Kosmetiikkakurkkaus

Eilen Allu on oli vähän haastavalla tuulella. Todella herkästi suuttui ja itki useammasta asiasta. Kaikki ei mennyt eilen ihan niin kuin hän haluaa, ja se on harmitti kovasti.
Olimme Allun mamman ja pappan luona kylässä. Puolen 
Tunnin nokoset vaunuissa auttoivat hieman mielialaan.

Serkkutytön kanssa Allu leikki hyvän tovin vauvoilla. Molemmilla oli omansa, ja niitä piti hoitaa ja syöttää pöydän alla, nukkupaikka oli tuolilla.

Tässä mahakuva 28+4, näyttää valkoisen paidan kanssa jotenkin tosi isolta :D 

 Mun on pitänyt useamman kerran laittaa teille kuvia käyttämistäni kosmetiikkatuotteista.
Ostin tuossa vähän ennen joulua ekopharmalta ystäväni kanssa jonkin verran tuotteita.
Olen ollut niihin pääosin erittäin tyytyväinen. Suomalaista luonnonkosmetiikkaa :) 
http://www.ekopharma.fi   Sivulta poimittu teksti:

"EkoPharma on bioaktiivinen ekokosmetiikkasarja. Sen kulmakivinä ovat korkea hoidollisuus ja hyvä siedettävyys. Tuotteiden raaka-aineissa ei käytetä soluaineenvaihduntaa häiritseviä, haitallisia kemikaaleja.
Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa suomalaiselle iholle. Suomalainen iho ei aina kestä perinteisen luonnonkosmetiikan hoitavia yrttejä, mutta mm. suomalaiset marjat ovat tutkitusti tehokkaita atopiankin hoidossa.
EkoPharma on sitoutunut kansain-väliseen eläinkokeettoman kosme-tiikan standardiin. Tuotannossa ja tuotteiden raaka-aineiden valinnassa noudatetaan luonnonkosmetiikan kriteerejä."

Päivittäin käytettäviä tuotteitani on puhdistusgeeli,kasvovesi,päivävoide,silmänympärysvoide ja toki deodorantti ja hammastahna :D Olen tykännyt tosta puhdistusgeelistä. Alkuun yllätyin sen juoksevista koostumuksesta, aika vetistä geeliä. Mutta asiansa ajaa hyvin  ja tuoksu on tosi kiva :) Kasvovesi päälle, se on tuntunut hellävaraiselta ja mukavalta pakkasillakin. Jotkut kasvovedet voivat vähän kihelmöidä pintakuivalla iholla, mutta tämä on tuntunut miellyttävältä. Raskausaikana iho on tuntunut hieman tavallista kuivemmalta, ja alkuun otsa kukki. Nyt ei ole tullut mitään isoja finnejä ihoon, ja mielestäni huokosetkin ovat hieman supistuneet.
Silmänympärysvoidetta pyrin käyttämään päivittäin. Viimeisen parin vuoden aikana on silmien alle tullut pieniä juonteita. Varmaan parin vuoden valvomiset näkyvät ja kun ikääkin alkaa tulemaan... Eli sitä ei saisi unohtaa sitä rasvausta:) 

Kosteusvoiteestakin olen nyt käyttänyt aamuin illoin tätä päivävoidetta. Laitan välillä yöksi kosteuttavan seerumin alle.  Se on ollut nyt ihan riittävä näillä ilmoilla.
Tämä pepsodentin hammastahna on ollut paras. Minulla on alhaalla yksi takahammas,jossa on hieman kulumaa ja se vihloo helposti. Tämä on ollut kaikista paras apu vihlontaan kokeilemistani tahnoista. Silmämeikin laitettuani poistan joko tuolla silmämeikinpoistoaineella tai ihan kookosöljyllä. Tuon satuin kaapista löytämään, niin koiran käyttää pois. Nykyään tulee vain aika harvoin meikattua...
Iltaisin ja suihkun jälkeen levitän madaran vatsaan ja reisille kiinteyttävää vartaloöljyä, joka vähentää ja ehkäisen venymäarpia. Sisältää 
Baltialaista kamomillaa, kehäkukkaa, ohran orasta, orapihlajaa ja luontaista E-vitamiinia.
Aamuisin tulee vartaloa rasvattua perusvoiteella. Se menee helposti samassa, kun rasvaan pojankin. Tämä essexin voide on ollut paras Allun iholle talvisaikaan.

Ekopharman kosteuttavaa seerumia käytän välillä iltaisin. Se ei ole mielestäni mikään erikoinen tuote, muista sarjan tuotteista olen pitänyt enemmän. Kyllä sen loppuun käytän, mutta luulen ostavani seuraavaksi yövoiteen ja päivällä käytän tuota nykyistä.

Tämän santen kristallideon otin jokin aika sitten käyttöön. Perus arkikäytössä jees, mitään hikijumppaa ei kyllä kestä. Siinä on valitettavasti alumiinia sisältävä deodorantti paras. Niitä olen nyt pyrkinyt välttämään, mutta saa nähdä sorrunko ostamaan rinnalle jonkun markettidödön.täytyy vaan mennä suoraan suihkuun urheilusuorituksen jälkeen :D Olen viimeksi käyttänyt lv:n roll-onia, siinäkin on alumiinia. Logonan deosuihkettakin kokeilin, mutta tämä on kyllä sitä parempi tämä santen. Sitten mulla on kaapissa speickin yrttideostick, joka kyllä on tehokas,mutta sen tuoksu on ainakin nyt raskausaikana liian voimakas mun nenälle.

Pääasiallisesti suosin luonnonkosmetiikkaa, mutta purkkien loppuessa kotiutuu tuotteita mm. Ihan lähikaupastakin. 
Nyt on ollut erisanin shampoota ja santen hieustenhoitoainetta. Tuota hoitoainetta on ollut nyt useampi purkki peräkkäin. On ollut ihan kiva tuote ja kohtuuhintainen. 


Tätä suihkugeeliä on nyt käytössä, kun se oli niin ihanan tuoksuinen :)
Speickin luomu kasviöljysaippua on odottamassa vuoroaan
Vaikka meikkaaminen on nykyään jäänyt vähälle, tätä zaon mineraalimeikkipuuteria tulee käytettyä lähes päivittäin kevyt kerros. Tasoittaa hieman ihon väriä ja on tosi nopea laittaa :) 
Tätä on tullut talvella käytettyä. Antaa hieman väriä huulille ja kosteuttaa.
Noin kerran viikossa käytän kuorintaa ja kosteuttavaa naamiota.

Tätä weledan voidetta käytimme Allun kanssa kovilla pakkasilla. Laitettiin ainakin yöksi kasvoille ja joskus aamulla, jos ei oltu ihan lähitunteina menossa ulos.

Mitä tuotteita sinulla on tällä hetkellä käytössäsi?

Maaliskuussa on luvassa arvontaa!
Pysykää kuulolla :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.