sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Jouluvalmisteluja


Lahjat hankittuna, pari vielä paketoimatta. Porkkanalaatikot on tehty, perunalaatikko imeltymässä.
Mies sai tehdä perunalaatikon loppuun, kun Allulla oli kurja olo, ja äidin piti tulla viereen. Olen tehnyt molemmat laatikot oman mummuni reseptin mukaan. Viime vuonna tein ensimmäistä kertaa porkkanalaatikkoa. Tein silloin puolet riisillä ja puolet ilman, nyt kokonaan ilman riisiä. Tykkään siitä enemmän näin, on pehmeämpää ja riisi on niin täyttävää. On paljon muutakin, mitä pitää jaksaa syödä :D
Eilen iltapäivällä Allulle nousi kuume, reppana on ollut aika ressukka. Välillä tulee parempi olo,kun kuume laskee särkylääkkeen avulla, mutta sitten viimeistään iltaa kohden olosta tulee kurja. Hänellä on ollut mahakin hieman sekaisin. 
Toivottavasti paranee aatoksi, olen kyllä optimistinen. Perjantaina ostimme pienen, tuuhean kuusen. Valitsimme siihen kultaisia ja hopeisia koristeita.
Allu valitsi kauniin punaisen punoksen kuuseen, ja ostimme hopeisen tähden. Minä valitsin tuon kivan pöllön :). Vielä kuusessa ei ole valoja, mutta emme välttämättä niitä tänä vuonna laita. Koristelu oli kivaa puuhaa. Sitä voisi tehdä vähän väliä, ja ottaa aina uudelleen koristeet pois. Ainakin Allun mielestä. Meillä on nyt ensimmäistä kertaa omassa asunnossa oikea joulukuusi:) Kyllä siitä tulee mukava kuusen tuoksu!


Masuvauva potkii jo aika paljon, nyt on siis 19. Viikko(18+4).Tästä näkee masun pyöristymistä, eka kuva on 13.viikolta ja loput muutama päivä sitten, Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.