perjantai 1. helmikuuta 2013

Vatsatauti ja kotoilua

Keskiviikkoiltana Allu heräsi unilta oksentamaan:( yö menikin sitten suurimmaksi
osaksi valvoessa pienen ressukan kanssa. Aamulla alko sitten tulla toisestakin päästä ja otettiin suosiolla käyttöön muumi-vaipat. Meni varmaan 12 vaippaa eilen,ja muutaman kerran ehdittiin ajoissa potallekkin.ei oikein olisi riittäny tarpeeksi kireitä kestoja reisistä tummalla sisuksella,ja sitten ku itselläki maha möyri,päätin etten ala pesemään ja hinkkaamaan toistakymmentä kakkavaippaa.
Eilen illalla poika oksensi viimeksi,sen jälkeen on onneksi pysynyt neste vatsassa.suolakeksejä ja vähän pilttiä syönyt,mehua ja rela-juomaa lisäksi.Kuumetta oli 38,6,nyt onneksi laskenut.eli olemme voiton puolella:)

Päivällä Allu on ollut tänään vilkas oma itsensä.Taiteilimne hienoja ystävänpäiväkortteja,leikimme autoilla,pelasimme wii-mariota ja kävimme pikaisella happihyppelykävelyllä.
Tarkoitus oli mennä huomenna Ruissalon kylpylään yhdeksi yöksi.No,se siirtyi ensi viikkoon.

Tänään sain valmiiksi mun kaulurin!
Jee,sitten saan alkaa tekemään lisää tilkkuja mun peittoa varten. Tilasin muuten Nivalan tilalta kauniita meleerattuja hahtuvakiekkoja. Tai värit on vielä osittain päättämättä.Varmaankin pääasiassa vihreää ja rusehtavaa lankaa.
Mitähän muuta tekisin hahtuvasta peiton lisäksi?saa ehdottaa;) villahousujakaan ei välttämättä juuri tarvitsisi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.