tiistai 12. helmikuuta 2013

Kanakastiketta ja mariota

Viikonloppu sujui mukavasti. Mies oli juhlimassa ystävänsä varpajaisia perjantaina,joten olimme Allun kanssa kaksin kotona.
Viimein kun sain pojan nukkumaan,oli hetken harvinaisen rauhallista. Istahdin sohvalle,nostin jalkani ylös ja röhnötin hetken aikaa. Saim tehdä mitä halusin, vaikka katsoa jonkun kivan höpöhöpö elokuvan,jota mies ei välttämättä haluaisi katsoa.
Herkuttelin ben&jerry's jäätelöllä ja surffailin kanavia läpi. Jotenkin en saanut kuitenkaan paljoa mitään tehtyä,kerrankin kun siihen olisi mahdollisuus. Niin harvinainen tilanne,että
Tuli kummallinen olo :D
Pari tuntia netissä seikkailin pitkästä aikaa isolla koneella(usein vain kännykällä)
.Tosin siitä usein seuraa uusia houkutuksia,jos vaikka löytää jotakin tosi edullista, ja jotain tosi ihanaa vaikka kevääksi ja ne saisi nyt paljon halvemmalla. No,pari vaippaa ostin käytettynä(pitäisi saapua tänään tai huomenna).Viikonlopun yli jäin paria juttua miettimään. Sain kaksi kantoliinaa myytyä,niin niillä rahoilla saan jotakin kivaa:)
Kantaminen on sen verran vähentynyt viime kuukausina,että liinoja en tarvitse niin montaa enää. Ulkoillessa parhaiten toimii nykyään kantoreppu tai neliöliina. Tänään imuroidessa Allu matkusti neliöliinassa :)

Lauantaina lähdimme päiväunien jälkeen kohti ruissaloa. Huoneeseemme kuului myös päivällinen,joten kävimmekin perille saavuttuamme seisovassa pöydässä herkuttelemassa.Allasosasto tuli myös katsastettua. Tosin ainut allas,johon Allu suostui,oli poreallas.Muualla oli totuttua viileämpää vettä.Vauvauinnissa oli aina hieman lämpimämpää vettä,kuten oli Impivaaran lastenaltaissakin.
Nukkumaanmeno jännitti vieraassa paikassa,mutta lopulta uni vei voiton.
Mies oli hieman flunssainen seuraavana päivänä. Me menimme Allun kanssa leikkimään lastenhuoneeseen. Se oli kyllä tosi kiva,luulin ensin vain pikku nurkkaukseksi,mutta se olikin kunnon leikkihuone.Hieno juttu:)

Nyt odotellaan Nivalan tilan lankoja ja paria muuta tilausta,näette pian!:)
Nyt poika on unten mailla. Aamulla teimme yhdessä kanakastiketta ja keitimme perunoita, Allun ukki kävi myös piipahtamassa. Allu esitteli mario-taitojaan ukille. Ukki tarttui haasteeseen ja kokeili wiillä pelaamista itsekin.
Mariota pelataan pieni hetki lähes päivittäin. Allu ei osaa paljoa vielä itse pelata,mutta istahtaa aina syliin peliä katsomaan.








1 kommentti:

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.