lauantai 26. tammikuuta 2013

Kutomista

Olen saanut oikein kutomisinnostuksen:)
Viimein alkaa villapaita valmistumaan, ja tänään aloitin uuden projektin;kaulurin samasta
Viking garn odin- langasta kuin piponikin :) nyy kudon 5mm:n pyöröpuikoilla . Tässä työssä luotuna 130 silmukkaa. Ensivaikutelma pyöröpuikoista oikein positiivinen.

Tässä välissä ehdin myös innostumaan hahtuvalangasta! Päätin tehdä tilkkupeiton, jossa voin harjoitella tekniikoita ja langan käsittelyä(katkeaa tosi helposti).Ensimäinen tilkku on valmis.
Se valmistui myös 5mm:n puikoilta.

Tein myös jämälangoista hahtuvaimun yövaippoja varten.Toimivin ratkaisu tällä hetkellä: sisätäyttövaippa alkuyöksi(sisällä 16 krs imua keskimäärin;esim. Helli-uninen,villaimu ja mikrokuituimu).Kun poika herää,vaihdan kertakäyttöiseen loppuyöksi. Olen todennut,että lähes joka yö kertsinkin olen vaihtanut siinä 11pintaan. Nyt Allu tekee hampaita,joten uni katkonaista ja ajoittain itkeskelee. Pissaa totuttua enemmän tällä hetkellä,toki jos yöllä herää monta kertaa,pissaakin tulee enemmän.
Yksi yö vaihdoin 3 kertaa vaipan! Ihan märällä ei edes oikeen nukahda uudelleen.Sinö yönä vielä pissaton vessaan ja sänkykin oli aamulla vähän kastunut :( villapeitto alle siis.

Odottamassa on jo useampi lankakerä erilaisia lankoja.eiköhän niistä kaikista jotakin kivaa valmistu kevään myötä :)









2 kommenttia:

  1. Kivoja töitä sulla on kesken :)
    Oot kyllä saanu oikeen kunnon inspiraation, ehkä mikäkin taas, kun lueskelen näitä juttuja täältä :)

    -Jenni

    VastaaPoista
  2. Juu:) ja koko ajan suunnittelen uusia :D

    VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.