tiistai 17. helmikuuta 2015

Nosh-kutsuilla

Sunnuntaina olin toisen ystäväni vaatekutsuilla. Tällä kertaa merkkinä Nosh.
Esittelijänä kerhostakin tuttu Maija. Aivan ihania, raikkaita ja keväisiä vaatteita niin tytölle kuin pojallekkin.
Kuoseista ihastuin perhosiin, palloihin, sekä bmx:ään.
Sydänmekkonen oli myös todella suloinen. Lippapipoja olen jo ennenkin katsellut, ja sellaiset päätin tilata. Harmikseni perhoslippis oli jo vauvakoossa loppunut sunnuntaihin mennessä.
Päädyin tilaamaan Allulle ja Ainolle samanlaiset hatut. Vihreällä BMX-kuosilla molemmille. Ajattelin, että tuo sopii myös vaaleanpunaisen/fuksian kanssa hyvin Ainolla. 
Perhoslippistä näillä näkymin tulossa maaliskuussa lisää. En kuitenkaan jätä sen varaan ja tilasin molemmille nyt keväthatut.


Perhosmekko oli myös suloinen, mutta alkoi koosta 86/92,joka on Ainolle varmasti vielä jonkin aikaa iso. Salmiakkikuvioista tykkäsin. Harkistsin itsellenikin lippistä salmiakkikuviolla tai perhosilla.


Harmaata hattua soviteltiin kutsuilla. Päädyin kuitenkin raikkaampaan vihreään, joka oli sopivasti tarjouksessa.
Tarjolla oli herkullista kakkua, suolaisia piirakoita ja keksejä, nam!

Uusi sydänmekkonen on kyllä kivan värinen! Mutta Ainon syntymäpäivät lähestyvät ja nyt ei ole tarvetta.
Outletin puolella oli viime kaudelta kivoja vaatteita. Vihreän ystävänä tuo paita ja mekko houkuttavat.
Kamerapaita olisi kiva Allulle, mutta nyt ei ole todellista tarvetta uusille pitkähihaisille.


Aiemmin onkin ollut juttua, ettö kuinka Noshin vaatteet ovat kestäneet käyttöä? Hyvin.
Ainolla on kaksi uutena ostettua bodya, yksi käytettynä saatu. Allulla on pitkähihainen syksyn mallistosta.
Bodyt sopivat pitkään tuplaneppareiden ja käännettävien hihojen ansiosta.


Paita ostettu lokakuussa. Hieman normaalia haalistumista, pesty nurinpäin neljässäkympissä. On tainnut kerran pari käydä kuudessakympissä, sillä pesen paljon pyykkiä kuudessakympissä. 
Lastenvaatteiden pitää mielestäni kestäö korkeissa lämpötiloissa pesu, varsinkin ihan pienten. Niihin kuitenkin tulee ruokatahroja, likaa ulkoa ja mahdollisesti vaikka pissa/kakkavahinko jos vaikka vauvan vaipasta tulee ohivuoto. Kyllä se silloin vaatii sen kuudenkympin pesun.
Ei ole nukkaa oikein nimeksikään. Arvoisin että olen sen pessyt noin kolmesti kuussa tässä vaatekierrossa. Allu nykyään aamulla tykkää itse vaikuttaa, mitkä vaatteet pukee päälleen. Ja useimmiten pukeutuukin jo ihan itse :).
 
Ainon body on myös säilynyt hyvänä. Nyt alkaa olla sen verran napakka, että seuraavaksi siirtyy pienetn vaatteiden joukkoon.
Syyskuussa ostettu me&i:n autopaita on myös kestänyt käyttöä hyvin. Tämä on yksi Allun suosikeista. Usein miikkareissa ruskea trikoo, joka ei ole läpivärjättyä vaan nurja puoli on valkoinen, nukkaantuu melko helposti. Pinnassa on näkyvissä kevyt nukka, mutta suurimmaksi osaksi noissa ruskeissa autoissa.
Toisen suosikin Allu sai synttärilahjaksi. Siinä on ihan kevyt nukka pinnassa, mutta väri on muuten säilynyt tosi hyvänä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.