lauantai 6. syyskuuta 2014

Hei meillä käännytään!

Aino on tähän mennssä kääntynyt selältä mahalleen tasan kaksi kertaa. Molempien kertojen välillä on noin viikko. Tänään neiti on kääntynyt jo kaksi kertaa! Tästä se lähtee:). Tuo toinen käsi vain aina tahtoo jäädä alle kiusaamaan ja sitten tulee harmitus. Muutenkin Aino viihtyy pidempiä aikoja lattialla. Ottaa leluja käteen, ja laittaa suuhun. Nyt on alkanut se tavaroiden suuhun laittaninen. Myös nyrkkiä pitää järsiä, ja hihaa, kaikkea mahdollista.

Ensin  puuhailua lattialla. Sitten aletaan katsella kyljellään, ja siitä sitten käännytään.

Tadaa! Onnistui! Ei meinannut äiti ehtiä kuvaamaan.
Ja toiseen suuntaan.

Eilen myös tyttö meni melkein oman akselin ympäri! Ei paljoa jäänyt puuttumaan:).

Käytiin kotona nukkumassa yksi yö välillä.Eilen tuli vessaan laatat. Pönttö tulee mahdollisesti ensi viikon lopulla. Nyt ei tule edes lämmintä vettä keittiön hanasta, joten lasten kanssa melkoisen haastavaa tuo kotona oleilu. Joten siis sukulaisissa majailemme:) Onneksi on paikkoja, mihin mennä <3.
Allu oli innoissaan laattamiestä auttamassa ja sai muutaman laatan puolittaa. Sitten hän totesi :" Oli aika kova homma!".

Torstaina kävin ystäväni Marjon Me&i- kutsuilla. Päädyin lopulta ostamaan Allulle kaksi paitaa. Hän tarvitsee uutta syksyvaatetta. Itse olisin halunnut harmaan sydänpipon, mutta sitä ei valitettavasti tehdä lisää :( Uusi erä olisi valmistunut vasta joulukuuksi,joten ei kannata valmistaa. Se on sitten loppuunmyyty :(.

Allu valitsi tämän autopaidan itselleen. Ensin hän halusi keltaisen, mutta muuttikin mielensä. Ostin molemmat:). Allu ei itse päässyt paikalle, sillä hän on ollut flunssassa ja torstaina sai ab-kuurin(amorion comp). Molemmissa korvissa tulehdus:(.
Mehiläisessä kävimme. Tuli kalliiksi, kun noin 10-15 min vastaanotolla maksoi 2x88e, 2x 20 min aikaa. Ainon korvat tarkistettin samalla. Musta oli aika rahastusta ottaa Ainostakin maksu! No kaikkine lääkkeineen koko reissu oli sitte melkee 250e...


Ainolle en ostanut mitään. Hänellä on aika paljon sopivaa vaatetta, ja syksyksi meinaan ostaa nyörillisen myssyn. Se kukkapipo oli kyllä söpö, mutta nyt maltoin ostohimoni :D.

Aino otti kutsut aika rauhallisesti huolimatta kovasta metelistä. On kyllä tottunut meteliin :D

2 kommenttia:

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.