tiistai 16. syyskuuta 2014

Messuilla

Lauantaina kävimme babyboom&kids -messuilla oman perheen kesken. Minulla oli hyvä tuuri, voitin mama's diaryn ja cosechan arvonnassa liput messuille! Sisäänpääsy oli siis ilmainen pysäköintiä lukuunottamatta :) Tuntuu, että pysäköintimaksu nousee joka vuosi, nyt se oli 6 euroa. 

Tämä oli ensimmäinen kertani babyboom&kids -messuilla. Oli kiva käydä, ja paikalla oli paljon tuttuja näytteilleasettajia. Harmitt, että pupuja ei saanut ottaa syliin/silittää. Mammakeitaan messuosastolla ihastelin somisteeksi laitettuja kantoliinoja, hyvä idea! Imetysnurkka oli verhottu rauhalliseksi liinojen taakse :) halukkaat saivat opastusta kantamisessa ja imetyksessä, sekä kestovaippojen käytössä. Heidän osastollaan oli nojatuoli ja imetystyynykin, sekä hoitoalusta vaipanvaihtoa varten. Mammakeitaan syksyn ohjelmisto tarttui mukaan, ja sinne pitäisikin saada suunnattua joku päivä. Allun kanssa jo piti monesti mennä, mutta jäi siihen pitäisi- asteelle.
Alla olevasta osoitteesta pääsee katsomaan sykysn ohjemistoa.
http://www.mammakeidas.net/ohjelma

Mustikkatassun messuosastolla oli kaksi kilpikonnaa ja yksi bongattiin vielä hallin toiselta reunalta. Ihailin kainon villa-asuja, joita mustikkatassu jälleenmyy.

Katsottiin Ville vikingin tanssiesitys, Allu sai tehdä nannapussin iskän kanssa, käytiin kahvilla, osallistuin kilpailuihin:). Silverjunglen osastolta ostin söpöt sukkahousut Ainolle.

Allu tykkäsi kovasti kilpikonnista! Ja taikahiekka oli jännää. Sitä olemme kerran aiemmin Casagrandella testanneet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.