keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Ötö-ötöjä!

Allu sai tällä viikolla uusia leluja: Hän on aivan innoissaan näistä hex bugeista!
Pieniä, väriseviä muoviötököitä, jotka kulkevat eteenpäin. Minirobotteja :)
Niitä on nyt kolme(kaksi taitaa olla jotakin kopiomerkkiä) ja niillä on oma aitaus. Noita on vaikka kuinka paljon erilaisia.
Joka kerta, kun nuo robotit liikkuvat lattialla,pelkään että ne jää johonkin sohvan nurkkaan surisemaan :D

Maanantaina kävimme Raision kirjastossa. Olen käynyt monta kertaa siellä, mutta tämä oli ensimmäinen kerta, kun kävin lastenosastolla. Se oli mielestäni todella viihtyisä. Voisin ajatella, että tulisimme tulevaisuudessa sadepäivänä sinne puuhaamaan. Löytyi verhon takaa kiva nurkkaus,jossa voi lueskella satuja tai vaan leikkiä pehmoleluilla. Sitten löytyi pelejä ja palapelejä, värityskyniä....Aamulla oli vain seitsemän astetta lämmintä, nyt on saanut ottaa jo tuon syksypuvun käyttöön. Sain ystävältäni hänen poikansa vanhan puvun, ja se on juuri sopiva! Kaksiosainen on vielä helppokäytöinen myös vessakäyntejä ajatellen. Vaippoja meillä on mennyt viime aikoina todella vähän, kerran viikossa keskimäärin kastuu yövaippa. Päivällä pidämme vain satunnaisesti vaippaa.
Pian laitan osan säilöön ja harkitsen osan myymistä. Jos kuitenkin tulee takapakkia.

Tänään oli perhekahvila normaaliin tapaan. Pidämme syyskuussa lastentarvikkeiden, lelujn, ja naisten vaatteiden vaihtokuukauden. Ensi viikolla tulee me& -esittelijä kerhoon :)

Iltapäivällä kävimme Allun kanssa metsässä kävelyllä.
Ilta menikin melko huonosti, sillä poika oli itkuinen. Joko kasvukipuja(valitti jalkojaan), tai sitten on tulossa kipeäksi :( Nyt on kyllä kaikenlaista tautia liikkeellä...
Oletteko te lukijat pysyneet terveinä?
Itselläni on kurkku hieman kipeä.
Tänään muuten pelasimme muumi-muistipeliä! Enimmäkseen vain etsimme samoja kuvia ihan kuvat oikein päin:) alkuun kyllä pelasimme pati kierrosta pienellä määrällä kortteja.

Sen huomaa myös pojan ihosta, että syksy tekee tuloaan. Ihottumaa alkaa taas tulla:( Ahkeraa rasvausta taas...2 kommenttia:

  1. Meillä poika heräs viime la nuhaisena ja nuhaisena on ollut koko viikon. Myös vähän yskä on kiusannut. Muuten ei oo ollut mitään. Nukkunut yöt ja päivät hyvin. Annoin kyl alkuun ahkerasti lääkettä, ettei tuu enempään kipeäksi / helpottais oloa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. meillä selvittiin onneksi pienellä flunssalla ja kärttyisyydellä. Ei onneksi ollu korvatulehdusta.

      Poista

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.