sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Muumilaaksossa

Tällä viikolla Allu pääsi seikkailemaan Muumimaailmaan! Kävimme torstaina ystäväperheen kanssa siellä seikkailemassa. Sylistä muumeja siliteltiin ja vilijonkalle ja pikkumyylle vilkutettiin. Haisuli vaikuttaa olevan meidän pojan suosikki, tai haisu, kuten Allu sanoo.

Paljon oli ihmisiä ja päivä oli lämmin ja aurinkoinen. Allu kävi isin kanssa uimassakin. Muunmitalo ja hattivattien ja mörön luola taisivat olla paikoista hauskimmat. Ja toki pienten veneiden uitto oli myös mukavaa puuhaa:) kaikenkaikkiaan oikein onnistunut päivä.


Oli ihan mukavaa,että vessoissa oli muumi-vaippoja tarvitseville. Jos vaikka vaipat unohtuu kotiin, tai loppuvatkin kesken. Nyt ei ainakaan pääse keltään loppumaan :D Paluumatkalla ostettu purkkipehmis oli aivan ylihintainen ja jo valmiiksi sulanut. Ja sitten yksi nainen lytisti allun sormen ja ei pyytänyt anteeksi,siinä päivän ainoat miinukset.
Poika käveli lähes koko päivän, vain hetken lopuksi matkusti repussa. ja nukkui puolisen tuntia kun lähdettiin, ja heräsi parkkipaikalla ennen kotiinlähtöä. menimmekin sitten suoraan mummun luokse, ja siellä odottivat minun tätini ja serkkuni. Perjantaina olimme serkkutytön ja mieheni perheen kanssa uimassa ja saunomassa. Eilen grillailimme ja vietimme iltaa ystäväperheen luona.

Tänään olimme ukkin luona syömässä. Alku rakensi palikoilla, kävi jättiämpärissä uimassa,söi marjoja antaumuksella.

Tiistaina tapahtui todella vakava onnettomuus ystäväperheeni lapselle, sillä pieni poika sai aivoverenvuodon. Luojan kiitos hän selvisi siitä, ja on nyt sairaalassa toipumassa leikkauksesta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.