lauantai 3. elokuuta 2013

Mau!

Torstaina olimme Allun kummitädin ja serkkutytön kanssa mehukattimaassa riehumassa. Tämä olikin ensimmäinen kerta siellä. Ihan kiva paikka, siellä on erikseen alue nollasta kolmeen ikävuoteen. Löytyy pallomeri,pieni "sokkelo",minipallomeri,pieni mökki,kiipeilyseinä,pehmeitä palikoita,liukumäki ja pomppulinna. 

Isompien alueella kävimme myös trampoliinilla ja laittamassa pehmeitä palloja koneeseen joka sylki ne ilmaan:)
Alkuun Allua jännitti, mutta loppua kohden uskaltautui pomppulinnaankin.

Hän on ollut viime päivinä hieman huonontuulinen ja ressu,yöunetkin jääneet vähiin ja päikkäreitäkään ei oikein olla nukuttu viimeiseen kahteen viikkoon. Sekin muutos taitaa olla tulossa,että päikkärit jäävät kokonaan pois. Valitettavasti välillä sitten viiden aikaan nukahdetaan sohvalle.

Nyt on suuri muutos, sillä ollaan lopettelemassa tissittely. Jos yöt muuttuisivat paremmiksi. Kovan kuumeen jälkeen jäänyt yömaito päälle, haluaa kerran ja joskus kaksikin kertaa yössä tissiä.Sitten käydään vielä hyvällä tuurilla kaksi kertaa vessassa ja onkin herätty jo neljä kertaa yöllä. Jospa nämä yöt tästä rauhoittuvat.

Tissimaito on ollut nyt useimmiten pilalla ja maistunut ikävästi sitruunalle ja sitä ei ole edes haluttu. Kerran päivässä on saanut tissiä nyt kahtena päivänä, ja silloin on kertynyt vähän hyvää maitoa,näin olen siis kertonut ja hyvin se on sisäistetty.
Kyllä se on haikeaa jättää imetys kokonaan pois. Allu kuitenkin täytti juuri 1v 9kk, ja luulen että molempien yöuni paranee ilman.

Tosi paljon uusia sanoja ja tulee myös lauseita! 

Eilen lähdimme metsäretkelle päiväuniaikaan,kun Allu ei malttanut nukkua. Matkalla kuulimme kissan ääntä ja pieni kissahan niitä oli hakemassa. Ajattelin ensin,että ei se varmasti kauas ole karannut.
Kävely siirtyikin sitten kaupassa käyntiin ja kissan leikittämiseen.

Muutaman tunnin kisu oli meillä(Allu oli yllättävän kiltisti kissan kanssa).
Veimme hänet eläinhoitolaan, ja omistaja on kuulemma sieltä hakenut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.