sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Hulinaviikonloppu

Tänä viikonloppuna meillä on riittänyt puuhaa. Perjantaina kävimme Jokke jokijunan kyydissä ajelulla ja syömässä rantakertussa yatäväni ja hänen poikansa kanssa.
 
Lauantaina oli Allun Iso-mamman hautajaiset ja muistotilaisuus. Illalla menimme mieheni kanssa ystävän syntymäpäiville. Allu oli sillä aikaa mamman ja pappan kanssa.
Jäimme heille yöksi.
Iltaivällä lähdimme kotiin päiväunille ja sitten suuntasimme Iso-mummun syntymäpäiville. Sieltä suoraan mummun luokse yökylään!
Nyt Allu meni nukkumaan uupuneena viikonlopusta.

Myös viikolla on puuhattu kaikenlaista: perhekerhon kanssa retki ruissaloon,pyöräilyä,ulkoilua,kyläilyä...Tänään on buzzadorin veet-kampanjan viimeinen päivä.Tämä on ollut mukava kampanja.
Vahasin kaksi kertaa sääreni tuolla sähkölämmitteisellä roll-onilla. Ensimmäisellä kerralla tulos oli parempi.Nyt karvat olivat selkeästi lyhyemmät, ja vaha ei irrottanut pienimpiä karvoja,vaikka tuote lupaa poistaa jopa 2mm:n pituiset karvat.
Vahaa myös jäi sääriin hieman enemmän ja ilmaantui pientä punoitusta,joka kyllä rauhoittui samana päivänä.

 Seuraavaksi siis kasvatan karvat hieman pidemmiksi.
Ensimmäisellä vahauksella sain nauttia reilu viikon karvattomista sääristä,kunnes ensimmäiset karvat alkoivat tulla pintaan.
Kokonaisuudessaan kuitenkin ihan ok tuote,ostan kyllä uudelleen. Vaha saisi olla hieman helpommin levittyvää ja "juoksevampaa".Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.