tiistai 25. kesäkuuta 2013

Aurinkoinen juhannus

Juhannusta  vietimme mieheni siskon perheen,ystäväperheen ja muutaman muun ystävän kanssa.

Ilma oli pääasiassa kaunis,ja ulkoilimmekin suurimman osan päivästä,grillattiin,saunottiin,leikittiin ulkosalla. Mukavaa yhdesoloa.

E:n luona oli hienot sähköautot,joiden kanssa lapset ajelivat.Allu ei oikein vielä kunnolla ylettynyt polkimiin.työnsin autoa enimmäkseen itse:) jännää oli kuitenkin!

Jäimme serkkutytön luo yökylään,ja pääsimmekin testaamaan uutta vierassänkyä!

Alkuyöstä Allu oli kovin itkuinen,joko herkut sattuivat masussa tai kulmahammas kiusasi tulollaan. Nyt se kulmuri on melkeen läpi.

Serkkytytön luona oli hieno iso trampoliini! Allu oli aivan innoissaan:) 

Yöt ovat olleet viimeisen viikon harvinaisen levottomia. Vähäksi äikaa yösyöminen jäi jo pois,nyt tullut takaisin ja selvästi haetaan lohtutissiä. Nyt Tähtäimessä lopettaa rintamaidon juonti pehmeästi kokonaan.alkaen että ne yömaidot ei enää tulisi takaisin. Parina yönä nytten itkeskelty ja ei nukahda uudelleen,pakko on ollu luovuttaa että mies saa edes vähän nukuttua.

Viikonloppu/loma-aika olisi kaikista paras. Mä en haluaisk kauheasti huudattaa,ja toivoisin että jää itsekseen pikku hiljaa pois.Mutta tällaisia öitä ek montaa jaksa peräkkäin.Tänäänkin noustiin kolmelta ja uudelleen nukkumaan klo 7 aamulla...ja nukkumaan menty klo 22.

Eilen kävimme lelukaupassa ostamassa ksylofonin. Pari iltaa takaperin Allu soitti sormellaan kirjassa olevaa ksylofonia ping pi ping:) Kaverin luona hän onkin sitä joskus soittanut, nyt piti ostaa oma:)

Tänään kävimme moikkaamassa Marjoa ja Miksua,he ovat olleet suurimman osan kesäkuusta mökkeilemässä ja reissun päällä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.