maanantai 20. toukokuuta 2013

Maanantaita kaikille

Minulla on kokeilussa uusia tuotteita. Tilasin Greendeal-verkkokaupasta uuden deodorantin, hoitoainetta, palashampoon hiuksille. Tuttuja kavereita, laveran irtopuuteria,ja kookosöljyä tilasin myös lisää.

Deodorantti on luonnonkosmetiikkaa, nimeltään Speick deo stick.
Tämä on siis alumiiniton ja tyäsin kasviperäinen deodorantti.
Ensikosketukseni tuotteeseen: Haju on voimakas, yrttinen. Tulee mieleen Fernet Branca. Väri on myrkynvihreä.
Koostumus on hyvin levittyvä. Vie jokusen minuutin kuivua kunnolla. Pitää minun hienhajunu ihan hyvin loitolla, jos laittaa aamulla juuri pestyihin kainaloihin. Kahta päivää ei minulla pidä hienhajua loitolla. Ihan hyvin pitää ainakin pojan kanssa puuhatessa ulkosalla, kävelyllä,pyöräillessä jne.
Herkkänenäiselle en suosittele. Itse en oikein vielä tiedä, tulenko sinuiksi tämän tuoksun kanssa. Raskausaikana ja sen jälkeen en ole pitänyt voimakkaista tuoksuista, en kosmetiikassa enkä pesuaineissa.

Toinen uusi tuttavuus on suomalainen Flow-palashampoo. Otan se testiin heti, kun edellinen shampoo on kulutettu loppuun.Santen hiustenhoitoainetta tilasin kaksi purkkia, ainakin kyseisen merkin toinen hoitoaine on ollut ihan parasta. En usko tämänkään tuovan pettymystä. Pääsee kanssa pian kokeiluun :)

Tänään Kävelimme Allun kanssa kauppaan, teimme nakkikeittoa ja nyt poika on päiväunilla. Ruokahalukin on viimein palannut kuumeen jäljiltä, nakkikeittoa meni kunnon annos :) Ja aamupuuroakin!

Viikonloppuna Allu leikki serkkutytön kanssa, ja pääsi testaamaan uima-allasta kummitädin pihalla. Siellä ne serkukset loiskuttivat innoissaan vettä kesäpäivänä :) Ihanaa,kun on ollut lämpimiä päiviä.
Eilen teimme ensimmäisen pyöräretken uudella pyöränistuimella! Allu tykkäsi kovasti. Jos iltapäivällä ei sada, taidamme lähteä ajelemaan polkupyörällä :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.