sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Duploleikkejä

Perjantaina mummi ompeli valitsemastani kankaasta verhot! Nyt on keittiö ihanan keväinen. Vielä uusi, verhoihin sointuva vahakangas pöydälle etsinnässä. Mietin ruskean ja vihreän kuvion välillä, ja lopulta päädyin vihreään.
Eilen kävimme Allun ukkin luona kylässä.
Päivälliseksi söimme kalaa,risottoa,sienipiirasta. Jälkiruoaksi marjapiirakkaa vaniljajäätelön ja teekupillisen kera. Oli oikein hyvää!

Mukaan kotiinviemiksiksi tarttui matkatuliaisia(shortsipuku pojalle ja parfyymi minulle),enon ostama kauluspaita kesää varten ja kasa duploja, joilla tämäkin äiti on pienenä leikkinyt:) Niillä on monet leikit leikitty veljieni kanssa:)

Tänään aamupäivällä olimme naapurin pojan ja äidin kanssa ulkona leikkimässä. Lätäkköä pienennettiin talkoovoimin :D

Viikonlopuksi kotiin kurvasivat ihanat Viljamin puodin tuotteet! Kiitokset Maijalle <3 Ihana pandat- trikoosta tehty t-paita, ja pipot (Allulle ja äidille:) ovat syötävän suloisia :) Pipot sopivat mainiosti kevääseen, kun ovat melko ohuita. Allu rakastaa palloja, ja huomasi heti pandojen käsissä ilmapalloja! Minun pitää kertoa hänelle, minkä väristä ilmapalloa kulloinkin osoittaa, heh. Houkuttaisi tilata itselleni kesää ajatellen ihana kuohu- mekko. Viljamin puodilla on meneillään mahtava tarjous: lasten pitkähihaiseen ja lyhythihaiseen pandapaitaan saa kaupan päälle ihanan pipon.

Paidasta kuvaa päällä myöhemmin,poika on nyt päiväunilla.
hieno talo ja autotalli


Lammikon tyhjennystä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.