sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Hyvää sunnuntaita!


Tänään olemme Allun mamman ja pappan luona kyläilemässä. Serkkutyttö oli yökylässä isovanhempien luona ja oli leikkiseurana vielä aamupäivällä.

Torstaina olimme keskustassa käymässä, ja söimme lounasta subwayssa. Minä söin patongin ja Allulla oli oma ruoka mukana. Tosin hän söi patongin välistä kurkkua ja tomaattia :) Ja söi jälkkäriksi jugurttia.

Eilen vietimme iltapäivän ja illan espanjalaisen ystäväperheen luona. Leikimmme yhdessä,joimme teetä,söimme välipalaksi pitsaa,ulkoilimme ja illalliseksi söimme riisiä ja jauhelihakastiketta. Oli oikein mukavaa ja ruoat maistuivat! Yhdeksän jälkeen lähdimme kotiin ja poika meni vasta kymmenen aikaan nukkumaan. Onnensi heräsikin vasta klo 9,eli tavanomaista myöhemmin. Kellojen siirron myötä heääminen on myös viime viikolla muuttunut 6-7 väliltä 7-8 välille. Katsotaan mihin tasaantuu muutaman viikon jälkeen. Toki mihen kellokaan ei ole ollut herättämässä ennen kuutta,kun hän on sairaslomalla.

Perjantaina olimme mummin luona kylässä. Korjautimme myös viimein mun silmälasit ja haimme paketit postista. Minulla on nyt uusi mam-kantotakki! Siitä lisää infoa ja kuvaa myöhemmin :)
Samassa paketissa saapuivat myös versonvihreät hh -woolsit koossa L(lyhyet lahkeet),kahdet rintsikat ja yhdet harkkikset Allulle.Ja ihana pöllöreppu Allulle!

Laitoin myös kuvan merkillisestä väriä vaihtavasta autosta. Siinö on monta eri väriä,riippuen lämpötilasta. Sitä onkin ahkerasti vedessä uitettu!

Kannattaa osallistua arvontaan, joka on edellisessä postauksessa. Toistaiseksi yksi osallistuminen joten arpomisesta ei näillä näkymin tule vaikeaa :D


2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! :)
    Tollanen väriä vaihtava auto kelpaa varmasti Allullekkin ;) Ihanaa kun kevät tulee, niin pääsee ulkoilemaankin ihan eri tavalla!

    -Jenni

    VastaaPoista
  2. Juu sen nimi on wau-auto :D se on usein kylvyssä mukana

    VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.