tiistai 23. lokakuuta 2012

Tänään olimme Allun kanssa ulkoilemassa aamupäivällä. Paljon näkyi lapsia,jotka olivat hoidossa perhepäivähoitajilla. Lapset olivat kaksivuotiaita ja siitä ylöspäin.Mietin, että on todella hienoa,että pystyn olemaan Allun kanssa kotona, näillä näkymin ainakin ensi syksyyn asti .

Millaisia aamut olisivatkaan,kun pitäisi kukonlauluun viimeistään herätä,viedä poika päiväkotiin,ja hakea iltapäivällä.Sitten laittaa ruokaa,tehdä kotityöt,kauppareissut jne. Toki meitä on kaksi aikuista kodin askareet jakamassa mutta siinä jää aika vähän aikaa omalle lapselle. muksu on väsynyt jo alkuillasta,itse väsynyt työpäivästä. Ruokahetki,vähän aikaa leikkiä ja sitten nukkuumaan. Siinä jäisi niin paljon vähemmän aikaa olla pojan kanssa. Ja mitä kaikkea pieni onkaan oppinut ja puuhannut päivän aikana muiden kanssa.
Toki varmasti siihen koko perhe
Tottuisi,jos päivähoito olisi jo aloitettu ja tulisi uudet rutiinit ja omat jutut vanhempien kanssa. Ja päiväkodissa/perhepäivähoitajalla on kuitenkin paljon leikkiseuraa päivän aikana, sekä varmasti paljon ulkoilua ja aktiviteetteja.moni lapsi viihtyy päiväkodissa niinkin hyvin,että ei haluttaisi kotiin lähteä :) jotenkin itsestä kuitenkin tuntuu,että lapsen tulisi ainakin kävellä ennen päivähoitoon laittamista.
Kyllä sen on huomannut
,että nyt Allu kaipaa leikkiseuraa ja puuhaketta päivään. Onneksi meillä sitä riittää ;)

Olen kyllä nauttinut nyt kotona olemisesta. Ihanaa nähdä, kun päivittäin opitaan uusia asioita.
Ja nyt kun Allu on puolikuiva,niin kotosalla on pottailu/pissatukset helpoimmat hoitaa. Itse osaan parhaiten pojan merkkejä lukea. Viime päivinä on nyt kulunut 1-2 vaippaa,ja vaihdan vaipan heti kun se kastuu,jos mahdollista.
Nyt yöksi laitoin helli-tuotteen sisätäyttövaipan,vohveli- ja rainbowin imulla,päälle helli-tuotteen hahtuvavillikset.

Tänään huomista kerhoa varten tehty pullia ja mokkapaloja,pesty pari koneellista pyykkiä ja tiskejä.Sitten illalla oltiin vauvatanssissa taas. Neljä kertaa vielä jäljellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.