lauantai 14. maaliskuuta 2015

I Love Mum- kantoreppu SMART esittely sekä alekoodi!

Sain hienon mahdollisuuden päästä yhteistyön kautta testaamaan itselleni aivan uutta kantoreppumerkkiä: I Love Mum.

Tämä ergonominen,kulutusta kestävä kantoreppu on valmistettu ja suunniteltu Venäjällä, ja repun materiaali on 100% puuvillaa (100% Cotton Oxford Peach). Paneelin leveys 34cm ja korkeus 38cm. Soljilla ja hihnoilla turvallisuus sertifikaatit (Oeko-Tex® Standard 100). Paneelissa käsien ja jalkojen kohdalla kevyt pehmustus.
Merkillä on neljää erimallista reppua. Kuosit ovat todella ihania, hinnaltaan erittäin kohtuullisia, sekä tuovat tervetullutta vaihtelua kantoreppumarkkinoille.
Tämä kukkakuosi on mahtava kevääseen, ihastuin tähän!
Kantorepussa lapsi on aina kantajaan päin sammakkoasennossa(M-kirjain).
Reppuihin pääset tutustumaan osoitteessa kettunainen.fi.


Minulla on ilo tarjota lukijoilleni -10% alennusta kantorepuista ja kantotakeista koodilla REG67B 28.03.15 saakka.

  

Ensi viikolla saan testattavakseni kolme muuta mallia, sekä yhden upeista kantotakeista.
Nyt olen muutaman päivän ajan käyttänyt SMART-reppua. Sitä voi alkaa käyttää, kun lapsi on noin 4kk, kolmeen ikävuoteen saakka. Lapsen sallittu maksimipaino 25kg. Tarvittaessa paneelia voi kaventaa sen alaosasta vaikka huivilla/Manducan size it-remmillä. Mitään vauvatukea ei siis repun mukana tule. Ainolle(10kk)reppu oli juuri ihanteellisen kokoinen. Paneeli tulee polvitaipeesta polvitaipeeseen. 
SMART-reppu on kevyt, ja siinä on ohuet, muotoillut olkaimet(0,5cm). Parhaiten sopivat ristiin käytettäväksi.
Klipsiremmi olkainten väliin löytyy, joten reppua voi myös käyttää perus reppuolkaimillakin.
Myös lonkalla kantaminen onnistuu, parhaiten aika pienen lapsen kanssa, sillä ainakin itse väsyn helpommin toispuolisessa kantamisessa. Lonkalla kantaessa on helppo esimerkiksi imettää. Ja jos vauva ei oikein enää edessä viihdy ja haluaisi katsella vaikka kaupungilla ympärilleen, on lonkalla kantaminen hyvä vaihtoehto.Olkaimet ovat sen verran ohuet, että vetäessä tuon rintaremmin napakaksi lähtevat olkaimet kaartumaan. Eivät silti minua painaneet. 
Keskustassa pidin Ainoa edessä ja olkaimet olivat reppuolkaimina. Edeltävänä päivänä pidin ristissä, ja ristissä olkaimet tuntuivat tukevammilta.Reppu on ensikokemuksen perusteella Manducan  ja Catbirdbaby Pikkolon  välimuoto.
Säädöt ovat yksinkertaiset. Kllipsiremmissä on kiristys vain toisella puolella klipsiä, ja lantiovyön saa helposti auki yhdellä kädellä. Lantiovyössä on turvasolki, jotta lantiovyö ei aukea kokonaan, vaikka klipsi auvautuisikin.
Irroitettavat kuolaussuojat ehdottomasti plussaa, ovat usein lisävaruste. Tarvittaessa paneelia voi kaventaa vaikka huivilla tai vaikkapa Manducan size it -remmillä.Paneelissa ei ole mitään säätöä, joten sitä ei saa pienennettyä/suurennettua vetoketjulla. Paneeli on hieman lyhyempi kuin manducassa vetoketju avattuna. Se on oikeastaan välimaastossa Manducan vetoketjun ollessa auki tai kiinni).Aino 10kk nukkui mukavasti repussa edessä, ja paino jakautui hyvin kun olkaimet olivat ristissä, ei painanut. Kävelimme useamman kilometrin keskustassa.
Unituki on hyvä, ja saa nepeillä kiinni.
Edessä on pieni tasku, jossa ei ole vetoketjua.Siihen voi halutessaan ottaa jotakin pientä mukaan, tai vaikka pakata unituen siihen. Itse pidän unituen paikoillaan, jotta en hukkaa sitä.
Toisessa olkaimessa pieni rengas, johon voi kiinnittää vauvalle lelun.

Kevään unelmareppu tämä kukallinen:)
Lantiovyö riittää isommallekkin kantajalle kuten Manducassakin. Ensifiilikset repusta erittäin hyvät.
Repun saa taiteltua pieneen tilaan, ja sitä voi vaikka liikkeellä pitää lanteilla istuimena isommalle taaperolle, joka on sylissä pieniä aikoja. Kokeilen vielä myöhemmin, miltä Allu tuntuu repussa. Paneeli on Allun pituiselle(n.100cm) jo melko pieni, mutta tarpeen vaatiessa voisi antaa lisätukea vaikka huivilla.

Kuolaussuojat. helppo irroittaa ja pestä koneessa.
Myös repun saa pestä koneessa: 30°C miedolla pesuaineella ilman valkaisuaineita. Kevyt linkous, ei rumpukuivausta.

Ohuet, muotoillut olkaimet.


Lantiovyön klipsi.

Reppu pakattuna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.