keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Päivä saaristossa

Olimme  ystäväperheen kanssa päivä saaristossa-risteilyllä. Kirjoitin siitä jo pitkän pätkän,kunnes se jotenkin katosi, ja luonnos ei enää palautunut :( Joten aloitan siis alusta.Yö oli levoton ja aamu kiireinen, joten päädyimme lähtemään autolla. Näin pääsimme ajoissa satamaan. Aamupalan päätimme syödä laivassa. Aamu oli sateinen. Terminaalikin oli jo Allulle jännittävä päikka, sillä tämä oli hänen ensimmäinen laivamatkansa. Allu on sellainen ääni-poika, kaikki äänet jännittää ja kummastuttaa. Hän on todella kiinnostunut äänistä. Tuolla ihmisvilinässä oli hieman liian koba meteli, ja alkuun Allu halusi pois laivalta. Ensimmäiset puoli tuntia tutkittiin ja ihmeteltiin laivaa ja katseltiin ikkunasta ulos. Allu totesi että "ei tänne, omaan kotiin, heti omaan kotiin".

No, onneksi Allu pian unohti kotiinlähdön ja tykästyi laivaan. Käytiin katsomassa aamiaisen jälkeen muumien aamujumppaa. Allu ei tosin halunnut tanssia, mutta hän oli menossa silti mukana ja katsoi muumeja tarkkaavaisesti. Tanssituokion jälkeen palkkioksi sai upean siirtotarrakirjan! Allu myös silitti muumipeikon jalkaa, sitten otti kädestä kiinni, ja lopulta halasi :)

Galaxylla emme käyneet lainkaan leikkipaikassa, kun puuhaa riitti muutenkin ennen päiväunia. Laivanvaihdon jälkeen kävimme leikkipaikassa, joka vaikutti mielestäni nuhruisemmalta kuin tuo aikaisempi,jonka ohi kävelimme. Marjon sukkaan tarttui purkka pallomerestä. Palloja oli muutenkin aika vähän, oli alueita,jossa oli ihan lattia näkyvissä ja pallot olivat likaisia.
laivanvaihto 
Pojat kuitenkin tykkäsivät kovasti!
galaxy
Allu valets tax freesta itselleen hienot, punaiset auton kuvilla varustetut joulupallosuklaat.
ostoksilla

Äidille muumeja :)

Ja kosmetiikkaa :)

Matka sujui hienosti. Hyttiä emme ottaneet, ja ihan hyvin pärjäsimme. Buffetissa kävimme syömässä klo 16. Se oli kyllä todella täynnä ja ruokien haku kesti kauan, kun jonot olivat pitkät. Pojat kuitenkin jaksoivat todella hyvin. Onneksi nukahtivat juuri ennen laivanvaihtoa vähäksi aikaa. Kokonaisuudessaan kaikki sujui hyvin ja oli todella mukavaa käydä itsekkin pitkästä aikaa risteilemässä! :)

Tänään kerhossa oli halloween-teema. Ahkera emäntäkollegani teki hienoja leivonnnaisia. Askartelimme isänpäiväksi kortteja ja seurakunnalta tuli ohjaaja pitämään muskaria. Aamulla Allu heräsi ajoissa ja meni unisena aamulla vauvan kanssa sohvalle pötköttämään. Mokoma kellojensiirto, mun mielestä se on ihan turhaa! Menee vaan rytmi sekaisin. Nyt baan herätään tuntia aikaisemmin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.