maanantai 7. lokakuuta 2013

Messuilla


Viime perjantaina olin ystävieni kanssa Kosmetologipäivillä Wanhassa satamassa.
En ole pariin vuoteen maksanu jäsenmaksua, joten maksoin pääsylipusta 35e. SKY:n Jäsenenä messuille pääsee veloituksetta. Oli kyllä mukavaa käydä messuilla! Viimeksi olinkin vuonna 2010.

Tässä muutama ihana kuva yhdeltä näytteilleasettajalta,aivan ihania tuotteita!!!


Olisi ollut niin paljon kaikkea ihanaa ostettavaa, mutta budjetti ei kaikkeen riittänyt. Muutaman mukavan uuden tuttavuuden luonnonkosmetiikan saralta  löysin. Suomalainen EkoPharma,  Lahdessa valmistettua luonnonkosmetiikkaa. Heillä ei ollut kaikkia tuotteita myynnissä messuilla, mutta luultavimmin päädyn jotakin kivaa loppuvuodesta tilaamaan! :) Heillä oli kyllä mielenkiintoisia tuotteita, ja erityisesti suomalaisuus plussaa!
Appelsiini-suklaa-kuorinta tuoksui taivaalliselta!

Toinen uusi kiinnostava tuttavuus on Zao. Kauneudella Tmi tuo sarjaa maahan. Kiinnostavaa ovat pakkaukset, ne ovat bambua. Pakkaukset voidaan käyttää uudelleen ja voi ostaa vain täyttöpakkauksen tuotetta. Nämä meikit ovat ekosertofioitua luonnonkosmetiikkaa.



Ostin ripsivärin, aurinkopuuterin ja mineraalimeikkipohjan itselleni kokeiluun.

Ja sitten tuosta ihanasta messupaikasta,jonka nimeä en muista,ostin kuorinnan ja kaksi vartalovoidetta. 

Sitten ostin jouluisen kynsilakan. Sävyä on tässä vaikea tuoda esiin,mutta on ihanan kimaltava!
 Kävimme myös kiinalaisessa ravintolassa syömässä. Alkuruokana tomaatti-muna- keittoa ja kevätkääryleitä. Pääruoaksi valitsin paneroidun kalafileen ja riisiä. Oli hyvää! Silloin olikin jo hirveä nälkä.


2 kommenttia:

  1. Voi vitsi kun pääsisikin pitkästä aikaa kiinalaiseen syömään... Ihan tuli nälkä näin yön pimeinä tunteina kun näki tuon kuvan... :D

    VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.