lauantai 8. joulukuuta 2012

Kotipäivä

Tänään olemme olleet koko päivän kotosalla.
Aamulla katsoimme Allun kanssa hieman piirettyjä, söimme rauhassa aamiaista ja leikimme autoilla.
Mies haki meille pitsat ja kirjoitin joulukortteja.
Päiväunien jälkeen menimme koko perheen voimin ulkoilemaan ja kävimme läheisessä leikkipuistossa. Oli mukava ukoiluilma, viitisen astetta pakkasta eikä tuullut kovin.



Illalla Katsoimme Total Recall- elokuvan uuden version. Se oli ihan hyvä :) Ehkä muutaman joulukortin vielä rustaan, osa on jo postilaatikossa :) Sain eilen syntymäpäivälahjaksi mieheltäni kauniin orkidean ja suklaarasian. Sunnuntaina kahvitellaan pienimuotoisesti.

Olen jokin  aika sitten ryhtynyt Buzzadoriksi, ja sain nyt ensimmäisen kampanjani. Buzzadorille lähetetään tuote/tuotteita tai anntetaan palveluita kokeiluun tietyksi ajanjaksoksi. Tänä testiaikana Buzzador kertoo tutuille ja ystävilleen tuotteesta rehellisesti ja voi antaa tuotetta kokeiltavaksi. Tämä toimii ns. suusta suuhun- markkinoinnilla. Minä voin kertoa Buzzauksistani myös blogissani.

Ensimmäinen kokeiltava tuotteeni on Dove pure& sensitive -vartalovoide. Saan tuotteen varmasti ensi viikon alussa.  Jännää,olen innoissani :) Kuulette siitä siis pian lisää!

Tilasin muuten muutaman canvas-taulun noista kuvista. Yksi taulu on mielestämme onnistuneimmasta perhekuvasta ja sitten toinen on Allun parhaasta kuvasta. Tilasin myös muutamia muita kuvia. Niidenkin pitäisi saapua ensi viikolla.

2 kommenttia:

  1. Kivoja ulkoilukuvia Aleksista! Tulin lukemaan blogia kun mietin mitä teille kuuluu. Ja terkkuja täältä uudesta-seelannista! Ollaan huomenna menossa paikalliseen perhekahvilaan ekaa kertaa, jos löytyis vaikka Ellille leikkikavereita.

    VastaaPoista
  2. Kiva että tykkäät:) mukavaa perhekahvilaa teille,toivottavasti löytyy uusia leikkikavereita!minäkin laitoin sulle viestä,kun mietin mitä teille kuuluu:)

    VastaaPoista

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.