sunnuntai 9. syyskuuta 2012

syksy on saapunut

Nyt se syksy on tullut, ilmat ovat selkeästi viilenneet. On pitänyt siirtyä käyttämään lämpimämpiä vaatteita ulkoilllessa. Ollaankin ulkoiltu lähes päivittäin. Allu tykkää puuhastella pihalla, varsinkin jos on muita pikkuisia seurana.

Tänä Viikonloppuna  olimme serkkuni rippijuhlissa Kirkkonummella. Matkat sujuvat hyvin, ja paikanpäälläkin meni oikein mukavasti. Emme menneet kirkkoon, sillä olisi tullut liikaa paikallaolemista yhdelle päivää. Kotiin tullessa Allu kuitenkin heräsi, ja kiukutteli kaksi tuntia välillä torkahtaen kunnes lopulta puolenyön jälkeen nukahti kunnolla. Tänään olimme Allun mammam ja papan luona, serkkutyttökin oli siellä leikkikaverina.

Perhekerhokin on taas alkanut, ja minusta tuli yksi emännistä. Olenkin suunnitellut jonkin verran ohjelmaa :)
26.9 ergonomisesta kantamisesta ja 17.10 me&I- esittelijä tulee esittelemään vaatteita.Samaan päivään mahtuu vielä muskari. Torstaina mennään illalla uimaan ja tiistaisin alkaa 18.9 tanssitan vauvaa- kurssi. Siellä käytetään omaa vauvaa painona tanssiessa ja jumpatessa :) Vauvaviikolla oli yhtenä päivänä tällainen tanssi ohjelmassa ja se oli kyllä kivaa- ja hikistä! Ihan mukavaa, että pääsee itsekkin muualle kuin kävelylenkeille. Ne kävelytkin ovat vähentyneet pihaleikkien  myötä.

Viimeisen viikon aikana Allu on välillä öisin herännyt vasta kun vaippa on märkä. Aikaisemmin ollaan ehditty pissalle. Hän on tullut sen verran herkäksi,että ei oikein nukahda uudelleen jos vaippa on märkä,joten se pitää vaihtaa.Pissaa tulee kyllä välillä yöllä aika runsaasti kerralla. Olen laittanut coolmax pintaisia vaippoja yöksi(joita meiltä löytyy vaan pari kappaletta sisävaippoina), mutta aina sekään ei toimi. Ehkä vielä enemmänjotain  imua pakettiin... Nyt kun en ole jaksanut montaa kertaa joka yö vaihtaa, on pari yötä nukuttu kertsin kanssa. Sekin tulee kyllä geelimäiseksi palloksi siihen eteen ja HAISEE pahalle kun pienikin pissa tulee vaippaan. Nyt onkin taas nivuset hieman ärtyneet...

Tämä asia on nyt työn alla ja tarkkailaan miten jatkuu. Viime yönä taas heräsi ajoissa pissahätään. Mutta enää en ainakaan heti uskalla laittaa vain harkkiksilla nukkumaan. Välillä nukkui jopa kalsareissa. Suunnitteilla coolmax pintainen housusisävaippa hahtuvaimulla ja pitkälahkeisilla villiksillä. Pissatuksen kanssa ei ainakaan etunepillises tä vaipastatule mitään: Yritä nyt niitä  väsyneenä yön pimeydessä näpertää. tarroista taas kuuluu ääntä ja ei niitäkään ole takaisin niin helppo laittaa.  Ja nyt on myös mennyt hermot vaippoihin, joissa imulärpäke päällä, niitä ei saa millään hyvin takasin nopeasti ja hämärässä. Toimii varmaan ihan jees, jos vaippaa ei riisuta välissä.

Tulee vaan vähän turhautuminen, kun olen jo tottunut, että kakat tulee pottaan/pönttöön kuten suurin osa pissoistakin  nykyään. Päivällä menee pääasiassa entiseen malliin hyvin, mutta välillä on niitä päiviä kun tulee useat pissat vaippaan.

Pitäs varmaan myydä nuo etunepillisetvaipat ainakin pois. Joitakin sivunepillisiä voi käyttää myös housuvaippatyyliin, niin ne menee vielä.'

Pipon tupsua en ole saanut vielä aikaan. Seuraavaksi projektiksi suunnittelin Allulle kauluria merinovillasta!

Olen muuten päättännyt mieheni kanssa, että jään ainakin vuodeksi vielä kotiin :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.