keskiviikko 22. elokuuta 2012

Sairastelua ja kutomista

Allu on nuhainen ja hieman kuumeinen.
Ensin pelkäsin että nyt tuli ensimmäinen korvatulehdus,mutta eilen ainakin korvat olivat terveet.Toivotaan parasta.Vaikuttaa kyllä tänään paremmalta. Kaikki tämän viikon menot on kuitenkin siis peruttu:( Tänään olisi ollut kestovaippamiitti,muskari,perhekahvila (kaikkiin ei oltaisi kyllä menty siis:) ja huomenna uinti.

Kuumeisena Allu on pissannut vähemmän, meillä on muistaakseni kulunut vaan kaksi vaippaa kahden vuorokauden aikana.yleensä voi pissata aamullakin puolen tunnin välein,nyt voisi olla väliä kaksi- kolme tuntia. Kaikki tullut pottaan/vatiin/pönttöön.Vaikka yrittää juottaa niin tietty sitä kuumeisena pissaa normaalia vähemmin.

Olin viime viikolla käymässä uudessa lankakaupassa,joka avattiin hiljattain keskustaan. en ole kutonut mitään iäisyyksiin, muutaman kaulahuivin joskus yläaste/lukioiässä. Olen ollut aina puutöissä valinnaisia käsityökursseja lukuunottamatta.

Kelasta kävellessäni poikkesin matkan varrella tähän puotiin. En ole koskaan nähnyt yhdessä kaupassa niin paljon lankoja! Mä olin ihan hukassa:D Nimensä mukaisesti lankamaailma.Äitini kutoo todella paljon,mutta mä en itse langoista tiedä mitään. Innoistuin kutomisesta ja ajattelin että nyt on korkea aika oppia muutakin kuin kaulahuivin tekoa.Ensimmäiseksi projektikseni tuli kauniista liukuvärjätystä langasta (viking, garn odin)tuottaa pipo itselleni talvea ajatellen. Äiti auttoi minut alkuun ja nyt se alkaa näyttää siltä että voi lähiaikoina valmistuakkin:)

Ostin bambuiset sukkapuikot,merinovilla lankoja Allun talvimyssyä ja mahdollisesti villapöksyjä ja villasukkia varten. Sini-valkoista ja vaalean vihreää.Ja kaupan päälle sai pari kerää polyester-lankaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.