torstai 3. toukokuuta 2012

Tänään käytiin äippää, eli Allun mummia moikkaamassa. Meidän äidin ystävä oli myös kyläilemässä, ja oli ostanut Allulle tosi kivan lelun! Siinä on monta uloketta, mitä voi painaa ja vetää ja se pitää erilaisia ääniä. 

Käytiin myös postissa. Olen muuten tällä hetkellä ihan kypsynyt koko itellaan.
Viime aikoina on mennyt tilinauhoja ym. muuta henkilökohtaista postia mennyt talon muille asukkaille ja tullut avattuna takaisin. Sitten jos on tulossa isompi maxikirje niin kukaan ei edes soita ovikelloa, vaan laittaa luukusta lapun että teille saapunut isokokoinen kirje jota en saanut postiluukusta. Joo, ei varmaan kun ei edes yrittänyt, eikä edes kelloa soittanut.. Yksi kirje kyllä tuli luukusta onnistuneesti( viljamin puodista yösisätäyttö ja kaksi vaipan jatkopalaa:)Näin siis kävi tänä aamuna.Lapussa luki että jätetty 2.5?  No, iltapäivällä sitten marssin postiin lapun kanssa. Siellä se myyjä katsoo koneelta, että meillä ei ole tällaista hyllypaikkaa, tämä on varmaankin aiheeton ilmoitus. Kerroin miten ovikelloa ei ollut kukaan soittanut, olin kotona myös keskiviikkona kun posti tuli.  Myyjä totesi, että kyllä kaikki jakajat soittavat kelloa ja pisti sen lapun syrjään, ei antanut takaisin.

Kotona sitten tajusin että olisi pitänyt ottaa lappu mukaan! Mistä sen lähetyksen nyt löytää?:( 
Viljamin puodista olisi pitänyt jo eilen saapua toinen paketti. Menen huomenna sitten postiin uudelleen, pakko sen on jostain löytyä! Prkl...

Meillä oli aikaisemmin todella mukava postimies. Tervehti ja oli todella ystävällinen. Kerrankin kun olin lähdössä kotoa hän huikkasi että mulle olis paketti tulossa :) Sillloin vielä kaikki toimi. Varmaan maaliskuusta alkaen on sattunut näitä tapauksia, että postit on menny talon muille asukkaille. Myös mun maaliskuun vauva - lehti katosi johonkin matkan varrelle.

Osa vioista voi olla lajittelussa tai jossain, eikä ole tuon nykyisen postinjakajan vika, mutta ainakin tuo laiskuus ettei edes soiteta ovikelloa. Tällaista avautumista tänään.

Meillä jäi uinnit tänään välistä, Allu otti pitkät päikkärit eikä viitsitty häntä herättää. Olisi olllut kuvauskerta, mutta onneksi myös ensi kerralla on kuvaaja paikalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.