sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Tilaus ja lahjakortti :)

Kiirettä pitänyt ja kirjoittaminen jäänyt. Kirppiksellä käyty joka toinen päivä siistimässä. Ei ole niin paljon tavaraa mennyt kuin odotin :( Ei mielestäni ollut kyllä viereisistäkään myyntipaikoista. Otettiin nyt kuitenkin ainakin toinen viikko, kunhan ei mennä tappion puolelle.


Tänään käytiin ostamassa vedenkeitin lahjakortilla, se olisi mennyt huomenna vanhaksi. Meillä on ollut vaan 0,6l pieni limenvihreä keitin, joka vaihtui nyt 1,7 litraiseen mustaan keittimeen :) Ja myös sininen potta ostettiin samalla reissulla. Sitä on jo pariin otteeseen onnistuneesti kokeiltu. Paljon helpompaa potan kanssa, kun potalle ehtii nopeammin kuin pytylle. pottaa voi siirtää siihen huoneeseen missä ollaan niin tulee vähemmän "vahinkoja". Allu ei ole muutamaan kuukauteen kakannut vaippaan ollenkaan(ne kerrat laskettavissa yhden käden sormilla). Nyt voi kotona ollessa myös yrittää pissattaa enemmän.


Allu on ollut tämän viikon aika levoton. Taitaa olla tulossa toinen hammas ensimmäisen viereen, ien on siitä vähän rikki ja joku viiru siinä jo näkyykin :) Täytyy toivoa ettei ala tissiä puremaan!
Seisominen on nyt uusin juttu. Koko ajan pitää joko istua tai seistä, lattialla olo ei ole enää kivaa. Tai ainakaan muutamaa minuuttia pidempään. Onneksi Allu tykkää olla kantoliinassa niin saa jotakin tehtyä.


Tein tilauksen viljamin puodilta; tulossa mm.lisää housuvaippoja ja sivunepillinen tasku :)
Nuo housuvaipat ovatkin aika käteviä. helppo riisua ja mukavat vauvan päällä. Käy ihan tavallisesta housuvaipasta taikka sitten harkkahousuna. 

Tässä kuva tältä viikolta,Allu käymässä unten maille:) (päällä viljamin yösisätäyttö hampputaitolla ja mikrokuituimu edessä + villapöksyt)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.