torstai 4. kesäkuuta 2015

Carriwell Seamless GelWire ™ nursing bra "Polka dot"

Sain yhteistyön merkeissä Babyidealta(www.mamidea.com) testattavaksi Carriwell:in ihanat saumattomat  GelWire ™ -luukkuimetysliivit! Kuosina Polka dot, joka on erikoisväri.

Niissä on hauska geelituki. Kaarituen mallinen, mutta se on mukavan pehmeä, ja silti tukeva.

Olen käyttänyt nyt liivejä kaksi viikkoa. Muutaman testipäivän olen pitänyt välissä kaarituettomilla sekä normaalilla kaarituella varustetuilla liiveillä. Nämä ovat siltä väliltä. Kaarituettoman liivin pehmeys ja kaarituen tuki. Kova kaarituki on jämäkämpi, mutta kyllä tämäkin toi selvästi lisää tukea verrattuna kaarituettomiin liiveihini. Kerran sain niin harvinaisen mukavuuden, päiväunet lasten kanssa! Hyvin nukuin liivien kanssa, yhtään eivät painaneet.

Muistan,kuinka raskausaikana kaarituet painoivat vatsaani. Silloin siirryinkin kaarituettomiin liiveihin. Nämä olisivat varmasti olleet itselläni kovassa käytössä myös raskausaikana.

Itselläni on yhdet sellaiset rintaliivit, joissa on olkaimissa geelitäyte pehmentämässä. Mutta tällainen geelikaarituki oli minulle aivan uusi tuttavuus.

Ovat erittäin joustavat, joten uskon että raskausaikana ostettaessa palvelevat hienosti imetysaikanakin.
Koko on reilu, itselläni on kuppikoko 80E, ja L koko on näistä sopiva. Ympärysmittaa saa jatkettua tarvittaessa jatkopalalla. Mukana tulee myös pehmoiset, pestävät liivinsuojat(ainoastaan extrana kuosissa polka dot)


Minulla on ollut raskausajasta lähtien käytössä Carriwell:in saumattomat äitiysliivit(Carriwell seamless maternity bra),koossa L. Olen niitä pitänyt vielä  imetysaikanakin, ja nostanut topin alareunaa imettäessäni.

Carriwellin pitsiliivit(Seamless organic Nursing bra,white) minulla on ollut aiemmin, koossa L . Ne olivat minulle liian pienet. Raskausaikana menivät vielä ok, mutta olivat jo silloin napakat. Nämä Gel wire-luukkuliivit ovat selkeästi suurempaa kokoa.
Hyvin riittivät perus kävelyllä ja arjen touhuissa lasten kanssa.

Liivien sekä liivinsuojien konepesu pesupussissa 40 astetta, ei huuhteluainetta.
Näin liivit pysyvät hyvänä pitkään.

Joustavat, pehmoiset.
Klipsi josta saa imetysluukun avattua.
47% polyamidi 7% elastaani 46% polyester
Jatkopala, jolla saa lisää ympärysmittaa.
Olkaimissa normaali säätö

Kaunis pitsikoristelu liivien yläreunassa.
Mukava tulevat pehmoiset liivinsuojat.( Vain polka dot- kuosissa)
Kokotaulukko.

Jäävtät ehdottomasti vaatekaappiini! 


Tähän postaukseen sopii hyvin yksivuotiskuvauksessa otettu kaunis kuva imetyshetkestä. Päälläni ovat Carriwell:in liivit geelituella, mustan imetyspaidan alla. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.