keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Vauvaohjelmaa

Eilen olimme ensimmäistä kertaa vauvojen värikylvyssä. Poitsu tykkäsi katsella muita vauvoja, mutta eniten taisi kiinnostaa kirkkaan oranssit pallot :) Vauvat saivat tutkittavaksi ja kosketeltavaksi omalle alustalle mustaherukoita, vihreäksi värjättyä riisipuuroa, maissijauhoa ja perunajauhoa lämpimään veteen sekoitettuna.
Menee varmasti muutama kerta vauvoilla totutellessa, onneksi kertoja on yhteensä kahdeksan.
Taideteos tuotiin sitten isille näytille ;)


Tänään olimme perhekahvilassa käymässä, jonka jälkeen ystävän ja hänen vauvansa luona kahvittelemassa  ja yhdessä vielä vaunukävelyllä. Mukavia päiviä! Samaisen ystävän kanssa käymme värikylvyssäkin.


Ilalla sain tietää iloisen yllätyksen: olen voittanut kilpailussa! Viljamin puodin blogissa arvottiin kaksi harkkahousua/housuvaippaa. Saan itse valita kuosit senhetkisen varastosaldon mukaan. Mahtavaa! Todella iloinen yllätys! Viljamin puoti myy kotimaisena käsityönä valmistettuja kestotuotteita. Minulle uusi tuttavuus, mukavaa päästä testailemaan.


Siellä oli muuten hyvä tarjous huhtikuulle: Osta vähintään 35 eurolla, saat tilata kaverille vaipan veloituksetta! Tai jos kaveri tilaa sinun suosituksestasi, saat itse vaipan kunhan ystävä täyttää ystävätilauksen tiedot :) (www.viljaminpuoti.fi)


Iltapäivä menikin äidistä ja hänen miehestään murehtien, ovat lomamatkalla ja alueella annettiin tsunamivaroitus! Onneksi ovat turvassa ja suurin vaara ilmeisesti ohi. 



Yllä on pieni kokoelma käyttämistäni imuista; mikrokuitua, puuvillaa, froteeta, bambua, hamppua.


Tässä on Tuhinatuvan etunepillinen taskuvaippa koossa M.


Istuu hyvin ja on siron mallinen, kuten yhden koon taskuvaipatkin. Sisäpintana valkoinen fleece.
Ainoa miinus etunepit tässä mallissa, mutta tilatessa saa itse vaikuttaa ottaako ne eteen vai sivulle. 
Arvosana 9

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.