perjantai 13. kesäkuuta 2014

CILLIT BANG

Viime viikkoina olen saanut testata kahta CILLIT BANG-tuotetta. Olen buzzador, joka kertoo ystäville, tutuille ja muille ihmisille tuotetietoa ja omia mielipiteitä testaamistaan tuotteista. Tässä on ollut kädet täynnä muksujen ja muun ohjelman puolesta, mutta nyt ehdin viimein kertomaan testauksistani

CILLIT BANG Tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen (750ml)lupaa poistaa sitkeimmätkin kalkkitahrat, saippuajäämät ja ruosteen pinnoilta(lasista ja akryylista valmistetut suihkukaapit, pesualtaat,kylpyammeet,vesihanat...).sitä voi käyttää jokapäiväiseen sekä perusteelliseen siivoukseen, sekä sitkeän lian irroittamiseen.

CILLIT BANG Active foam saippuajäämät & suihku (600ml) on tarkoitettu isojen pintojen nopeaan ja helppoon puhdistamiseen. Sillä puhdistat koko kylpyhuoneen: suihkukaapin,ammeen, altaan, kaakelit, kromihanat...

Viime aikoina olen käyttänyt pääsääntöisesti ole hyvä- saniteettisuihketta kylpyhuoneen pesussa.
Olen siitä ihan pitänyt. Yleispuhdistusaineena on almawin-yleispuhdistusnestettä, jota olen laimentanut suihkepulloon tai lorauttanut lattianpesuveteen. Nämä CILLIT BANG-tuotteet tuntuivat tehokkailta,mutta kovin kemikaalinen haju jäi koko päiväksi kylppäriin ja käytävään tuuletuksesta huolimatta. Käyttäisin näitä juurikin tehosiivuoksessa muutaman kerran vuodessa. Liat lähtivät hyvin irti, hieman muutamaa pinttynyttä kohtaa hankasin, mutta muuten lähti aika hyvin vain puhdistusaineella ja vesisuihkulla.Wc-pöntön sisäosat pesin Lidlin w5-puhdistusaineella. Meidän kylppärin kokoiselle alueelle menee 1 saippuajäämät &suihku-pullo per puhdistuskerta, jos koko kylppärin käy läpi. Vessaa suihkuttaessa tuli vieno päänsärky, joten jos olet kovin herkkä voimakkaille hajuille, tämä ei välttämättä ole oikea tuote sinulle. 
Hanskat ovat välttämättömät, sillä tuotteissa syövyttävää ainetta. Muista lukea käyttöohjeet huolella pakkauksesta!


Hanan, peilin ja lavuaarin pesin pääasiassa tuolla Tehopuhdistajalla, ruostetahraan kokeilin ensin vaahtoa,sitten suihketta ja suihkeella se lähti hyvin irti. En ollut vauvan syntymän jälkeen tehnyt tehosiivousta kylppäriin, joten nyt oli tulokset hyvin nähtävissä:) .vähemmällä pyyhkimisellä ja hankauksella pääsee näillä, mutta tykkään viikoittaisessa siivouksessa käyttää mahdollisimman myrkyttömiä tuotteita.Hieman nihkeällä mikrokuituliinalla saa peilit siistiksi, roiskeet lähtevät kevyesti pyyhkimällä suihkeella.


   Oletko itse kokeillut CILLIT BANG  -tuotteita?
2 kommenttia:

  1. moi ompas hyviä aineita oot saanu puhdasta aikaa .noi on tosi hyviä aineita.käytitkö kumikäsineitä koko ajan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu käsineitä täytyy käyttää koko ajan kun sisältävät syövyttävää ainetta,ovat sen verran vahvoja että käsineiden käyttö välttämätöntä.puhdasta tuli:)

      Poista

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.