sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Sukulointia, suklaamunia ja liinailua :)



Perjanaina aamulla sain etsiä vaavin kanssa suklaamunia jotka mies oli piilottanut :) Kaikki löytyivät, mutta kun oikein alkaa etsiä niin vaikeampi löytää kun muuten vain tekisi aamupuuhia. Oli piilotettu niin, että aamutoimissa todennäköisimmin etsimättä löydettäisiin;)


Iltapäivällä kävimme äitini luona kyläilemässä. Äiti lähti miehensä kanssa lomalle lämpöön nyt pääsiäsienä. Kävelin Pojun kanssa äidin luo, tuli samalla päiväkävely tehtyä :) (Matkaa n. 5km). En ottanut lainkaan vaunuja mukaan matkaan, poju kulki kantoliinassa ja nukkui lähes koko matkan. Mies tuli perässä autolla. Veljet ja isovanhemmatkin olivat paikalla. 


Lauantaina käytiin kaupoilla. Katseltiin syöttötuoleja ja päädyttiin ostamaan höyrypesuri! :D Mä olen sellaista kyllä pitkään jo halunnut ja nyt oli tarjouksessa ja saatiin hyödynnettyä lahjakortti. Vielä en ole päässyt sitä testaamaan. Ensi viikolla jatketaan syöttötuolien tutkimista, ollaan kyllä todenäköisimmin kallistumassa ikean edulliseen ja yksinkertaiseen tuoliin. Poju nyt 5kk että lähiaikoina pitäisi päätös tehdä.


Tänään kierreltiin kirppiksillä ja käytiin miehen vanhempien luona. Minulla oli kirppiksellä kantoliina mukana, ei tarvinnut rattaita nostella rappusten ja kynnysten yli :) Löytyi kivaa kesävaatetta pojulle. Illalla käytiin kävelylläkin liinan kanssa ja poika nukkui tyytyväisenä. Alla kuva tältä illalta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.