tiistai 3. huhtikuuta 2012


Tervehdys kaikille!

Nyt sain vihdoin aloitettua tämän kirjoittamisen!  Kerron teille ensin kestovaipoista ja kokemuksista, arjesta ja uusimmista löydöistä :)

Vauvan synnyttyä käytimme reilu puolitoista kuukautta pelkkiä kertakäyttövaippoja. Olin kiinnostunut kestoilusta, mutta alkuun oli niin väsynyt että energiaa ei riittänyt ja pikkuinen kakkasi monta kertaa päivässä ensimmäisinä viikkoina. Mielestäni kestoilusta pitäisi olla enemmän infoa,esimerkiksi äitiyspakkauksessa.

Aloitin kokeilemaan äitiyspakkauksen vaipolla, ja olen pikkuhiljaa tilaillut ja ostellut lisää vaippoja.Nyt ollaan kotona ollessa käytetty päivällä kestoja ja yöllä toistaiseksi kertsaria.Välillä kyläillessä kertsaria, joten osakestoilijoita ollaan tällä hetkellä(muutamana yönä ollaan kokeiltu myös yökestoilua menestyksekkäästi).

Mielestäni poitsun iho on ollut vaippa-alueella nyt parempi, ja ah, ne kaikki ihanat värit ja kuosit mitä vaipoissa onkaan! :)
Meillä on nyt suurimmaksi osaksi taskuvaippoja käytössä.

Lisäilen pikkuhiljaa kuvia vaipoista ja kerron kokemuksiani jokaisen kohdalla :) 
Ensimmäisenä esittelyssä
Myllymuksut taskuvaippa ( S/M,5-10kg)

Tämä on ollut yksi suosikeistani. Se istuu hyvin, eikä ole liian leveä haaroista.

Olen pääasiassa käyttänyt äitiyspakkauksen mukana tullutta myllymuksujen imua tämän kanssa.Sain toisen vaiposta lainaan ystävältäni.
Tarroilla on mukava säätää, saa laittaa juuri sopivaan kohtaan.Nepeissä taas on aina tietty väli.
Tarrojen huono puoli on vain se,että pyykissä tarraavat helposti kiinni jos joku reuna repsottaa tai on huonosti laitettu vastapalaan kiinni.
eivät ole yhtä pitkäikäisiä kuin nepit.Väri on ihana vihreä, suosikkivärini :)
Arvosana 9, ainoa miinus ehkä tarrat.


Seuraavana esittelyssä Fuzzi Bunz taskuvaippa (M- koko)


Värinä ihana limenvihreä.Sisäpinta on polyester fleeceä, mukana tuli yksi mikrokuituimu. Vaippa on haarasta melko leveä, istuu ihan kivasti kunhan ei laita paljoa imua. Tällä hetkellä käytetään pienimmillä sädöillä,yleensä juuri yhden mikrokuituimun kanssa. Pelittänyt mukavasti, ei ole käynyt ohivuotoja tämän vaipan kanssa.
Arvosana 8.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.