torstai 5. huhtikuuta 2012

Vauvauintia ja megakakkoja

Eilen käytiin tavalliseen tapaan aamupäivällä perhekahvilassa.Testattiin uutta leikkimattoa, joka olikin mukavan pehmoinen :) vauvan puuhatessa äiti sai mutustaa pullaa.


Tiistaina maisteltiin pikkuisen kanssa ensimmäisen kerran luumua. Kelpasi eikä mitään valituksia tullut. Eilen iltapäivällä alkoikin vatsa toimia todella reippaasti! Varmaan viidet kakkat pienessä ajassa, kaikki paikat täynnä... Onneksi oltiin kotona! Kummasti sitä pienestä miehestä riittää.Ei siis luumua muutamaan päivään...Pelkäsin ensin, että nyt tuli vatsatauti kun sitä on paljon liikkeellä. Kakka haisi ihan luumulta ja tänään ei ole enää tullut löysää luumukakkaa.


Viime viikkoina ongelmana on ollut,että kertsis vaippa ei pidä/vuotaa nivusesta. Siinä vaiheessa, kun vuotaa,vaippa on jo aika täynnä pissaa.toisena yönä juo yöllä enemmän niin sitten tulee tietty pissaakin enemmän.Välillä sänky märkänä tai sitten vaipanvaihto kolme kertaa yössä:( Ratkaisuksi kokeiltu myllymuksujen sisätäyttövaippaa, jossa myös muutama kerros kiinteää imua. Päällä joko kuori tai villapöksyt.Yhdistelmä pitänyt kahdeksasta viiteen ja siinä vaiheessa syöttöä ennen vaihdettu vaippa. 


Edellisyönä  oli kertsis ja  sen päällä villapöksyt, ei ohivuotoja ja sänky kuiva:) Alkuun jotenkin en uskaltanut kokeilla yökestoilua, mutta ihan hyvin sekin on onnistunut. Rohkaistuin,kun kaksi ystävääni kestoilevat myös öisin ja sain neuvoja. Huono puoli vain on, että tuosta vaippapaketista tulee kovin pullea(imujakin voi koittaa muuttaa). Viimeksi paketissa taittoimu,käytettynä ostettu(ehkä bambua),sen päällä mikrokuituimu edessä ,ja myllymuksujen sisätasku sekä imse vimse kuori päällä.


Kertakäyttövaipoista kokeiltu muumia,liberoa ja pampersia. Pampersista tuli ihoärsytystä(tietty vastasyntyneenä oli kakat melkeen joka vaipassa),libero ja muumi sopineet. Libero ollut malliltaan paras.Olen kuullut lidlin vaippoja kehuttavan juuri yökäytössä. Ehkä niitäkin voisi kokeilla noiden sisävaippojen rinnalla pesujen välissä.


Tänään oltiin uimassa. Poika oli aivan innoissaan ja hyvällä tuulella! Viime viikolla uinti jäikin välistä.Harjoiteltiin uudenlaista sukellusta ja tietysti leikittiin kaikkien värikkäiden ja ihmeellisten pallojen kanssa.Pääsiäinen sisältää sukulointia ja ehkä nähdään muutama ystäväkin. Syödään hyvää ruokaa ja kenties pari suklaamunaakin ;)







Tänään postiluukusta tipahti Naavakeijun sisätasku!Koko on petite, eli M/L. Ensin pesuun ja sitten kokeiluun :)

            

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.