keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Vaatteita kirppikselle

Eilen oli aivan ihana aurinkoinen päivä. Heti olokin tuntuu energisemmältä.Kävelimme keskustasta Martin kaupunginosaan jokirannan kautta. Ihasteltiin jokilaivoja ja pienenpiä veneitä. Kaivettiin lunta,kerättiin kiviä. Haettiin välipalabanaanit ja pillimehut k-marketista.Aino nukkui vaunuissa. Tiemme kävi Pikku hattaraan.

Suurimman osan Ainon ja Allun vanhoista vaatteista olen antanut lähes ilmaiseksi eteenpäin. Kahvipakettia vastaan, vienyt konttiin.
Meillä on kuitenkin jonkin verran uutena saatuja/ostettuja vaatteita, joita en viitsi kaikkia lahjoittaa.
Tämänhetkinen energiatasoni ei kuitenkaan riitä kirppispaikan ylläpitoon. Hinnoitteluun,siistimiseen, ja lopulta kärräämään myymättömät johonkin. Tai sitten myymään niitä netissä, yksitellen jokaista pientä mekkoa ja bodya. 
Facebookissa törmäsin Turussa, Martissa sijaitsevaan, käytettyjen lastenvaatteiden myymälään nimeltä Pikku hattara.

Liikettä pitää ystävällisen ja mukavanoloinen Emmi. Vaatteita voi viedä liikkeeseen, ja Emmi hinnoittelee tuotteet ja itse saa puolet myydystä hinnasta.
Minä vein nyt kassillisen, jossa molempien vaatetta. Allun housuja, pari paitaa, Ainon muutama mekko, bodyja sekä housuja. Minulle pitäisi pian tulla sähköpostia, millaiset hinnat tuotteille on asetettu.


Liike on pieni, mutta erittäin kaunis ja viihtyisä. Paljon vaaleanpunaista, pientä ja söpöä. Nimi sopii kaupan tyyliin. 
Hyväkuntoisia, kauniita vaatteita.
Vaatteet on laitettu kokojen mukaan esille. Yhdestä rekistä löytää pienten tyttöjen vaatetta, toisesta pienten poikien. Vähän isommillekkin löytyi myös vaatetta. Puodin laatikoiden kätköissä oli vielä lisää vaatteita.Pieni leikkinurkkaus, jossa sai tehdä palapelejä. Vaunutkin mahtuivat sisään liikkeeseen, mutta ei useita samaan aikaan. Ikkunan alle saa myös kärryt parkkiin. 

Ihanat tossut! Vielä en tiedä minkä kokoinen jalka Ainolla on kesällä kun kävelee.
En viitsinyt ostaa vaikka mieli teki.


Torilta ostimme kotiin herkkumustikkamuffinit ja pidimme mukavan kahvihetken.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.