lauantai 15. maaliskuuta 2014

Lunta!


Yöllä satoi Allun riemuksi lunta. Aamullakin oli oikein kunnon lumipyry, kun lähdimme pojan kanssa ulkoilemaan. Saimmekin tehtyä tämän talven ensimmäisen lumiukon:) Ei ole oikein aikaisemmin onnistunut. Illalla kävimme vielä uudelleen ulkoilemassa koko perheen voimin. 

Eilen olimme mummun luona päivää viettämässä. Kävimme ruokakaupassa viikonlopun ruokaostoksilla, vaihdoin yhdet ostamani Lauran pöksyt(niissä reikä),leikittiin pikkulegoilla ja piirrettiin, syötiin ruokaa. Päikkeitä poika ei malttanut nukkua, ja nukahtikin kotimatkalla autoon.

Torstaina sain aika hyvin imetyspaitaa eteenpäin. Ensin ompelin olkasaumat yhteen, sitten molemmista etukappaleista taitoni reunat kaksoistikkauksella. Sitten kiinnitin hihat paikoilleen. Seuraavaksi laitan eteen rinnan alle kuminauhan ja ompelen sivut yhteen. Sitten enää hitansuut ja kaulus ja paita alkaakin olla valmis:) Eli ensi kerralla pitäisi olla valmis paita kotiinviemisiksi.



Eilen illalla herkuttelimme dipeillä ja kasviksilla, katselimme elokuvaa ja kävimme saunassa.

Tässä on uudet vaatteet. Kappahlissa kävin vaihtamassa nuo housut. Tässä on harkintaa kotiintulovaatteeksi:)

Mummu on ostanut pienelle tällaiset vaatteet. Molemmat bodyt kietaisumallia, niistä pidän pienellä vauvalla kaikkein eniten.

Meneillään olevaan arvontaani voi osallistua huomiseen klo 22.00 saakka aiemmassa postauksessa!
Varmaan löytyy tuosta suosituista teksteistä ;)

Nyt on rv 30+3, ja Laura vaikuttaa olevan vieläkin poikittain masussa.
Verensokeriarvot ovat pysyneet hyvinä ja olen pyrkinyt syömään säännöllisesti ja terveellisesti muutamia herkuttelua lukuunottamatta.

Mukavaa viikonloppua kaikille!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.