keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Mucho gusto!

Perjantaina kävimme Allun kanssa lelukaupassa. Mukaan tarttui lumilapio,ämpäri ja palloja. Teimme myös visiitin serkkuni luokse.

Lauantaina kävimme katsomassa ystäväpariskunnan vauvaa ensimmäistä kertaa.On ne pienet aina söpöjä <3
Sunnuntaina kyläilimme Allun mamman ja pappan luona. Kävimme puistossa,kelkkailimme,laskimme mäkeä,keinuimme Allun ja serkkutytön kanssa.
Maanantaina olimme Allun kanssa kylässä espanjaa puhuvan perheen luona. Tarina alkaa näin: Muutama viikko sitten kotimatkalla bussissa vieressämme oli nainen rattaiden kanssa. Kyydissä istui Allun ikäinen poika. Allu näytti naiselle autoaan ylpeänä. Nainen vastasi espanjaksi Allulle. Hetken harkitsin, uskallanko vastata jotakin takaisin. Rohkaistuin juttelemaan, ja jäimmekin pois samalla pysäkillä. Vaihdoimme numeroita ja sovimme että menemme joku kerta leikkimään. No ,maanantaina sitten olimme leikkimässä:) Mukaan pyysin veljeni ja hänen tyttöystävänsä(puhuvat myös espanjaa), oli mukavampaa mennä yhdessä kylään,sillä en ole vuosiin puhunut espanjaa. Vierailu sujui hyvin. Alkuun Allu vierasti,kun puhuttiin vierasta kieltä ja olimme uudessa paikassa uusien ihmisten kanssa. Pariskunnalla on kaksi poikaa. Illan mittaan Allukin rentoutui ja ennen kotiinlähtöä olikin jo kova vauhti päällä!
Rouva oli nuoremman poikansa kanssa tänään kanssamme perhekahvilassa:)

Eilen tein banaani-suklaa muffineja suklaa-kahvikuorrutuksella kerhoa varten. Tällä kertaa oli Laurelin myymässä kaikenlaista lastentarviketta. Jäin miettimään sellaista ihanaa skip hopin reppua valjailla,se olisi hyvä kevääksi! Ja kun mennään vaikka yökylään,saa sinne omat lelut jne mukaan:) Reput olivat kyllä tosi kivan näköisiä!












2 kommenttia:

Kommenttisi on arvokas :)
Sinun ei tarvitse syöttää sanavarmennetta.